Depp, depp..

I ett försök att piggna till, hitta lite energi och glädje så fick det bli en tur ut i skogen idag. Jag är så deppig över att inte kunna leva det liv som jag brukar och vill göra just nu och det på grund av nåt eländes skit som satt sig i min rygg. Var och fick en första behandling hos kiropraktorn i början av veckan, sedan var det meningen att det skulle bli ett återbesök redan efter 2 dagar men det blev inställt pga sjukdom, och nu blir bara värken värre och jobbigare för varje dag. 
Jag vågade mig på en kort liten skidtur med min lillkille i går, trodde det skulle funka med ett kort pass i barn-fart, och det kändes inget speciellt när vi åkte heller, men däremot idag känns det desto värre så jag törs nog inte åka mera just nu.. 

Det är så frustrerande! Det är NU dom här underbara, härliga dagarna är här, dom man väntat på hela vintern, soliga perfekta skiddagar, och dryga 2 veckor kvar till mitt inplanerade lopp ju! Jag har inte tid att ligga i soffan nu! 


Jag har ungefär 3 minuters promenad till jag befinner mig i skogen, så lugnt och fridfullt -perfekt när man behöver fly undan för en stund!
Camilla
2015-02-15 @ 17:17:50
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Åh! Nej!!! :( Jag vet precis hur tungt det är att inte kunna träna. Hoppas att du kurerar dig till loppet nu. Du har ju åkt mycket denna säsong, så du fixar loppet även utan mer träning... men det är ju härligt att bara ge sig ut och finåka nu. Jag börjar nästan ångra att jag sålt min plats till halvan. Hör av dig om du inte kan utnyttja din, få se om jag kan köpa den av dig. Hoppas så klart på att du kan starta och ta dig runt - 3 veckor kvar att kurera dig nu gumman. Kram!!!

Svar: Om jag inte kan åka hör jag av mig till dig ;)
.. Och det är bara 2! Veckor kvar att kurera.. 😞 kramkram
Nina
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0