Migrän

ja här avlöser det ena muntra inlägget det andra.. tyvärr, men just är det verkligen inte mina bästa dagar precis. redan i morse hade jag spännande huvudvärk, och den blev bara värre och värre ju längre in på dagen vi gick.. men på jag tog mig igenom arbetsdagen även om jag inte kände att jag gjorde speciellt mycket nytta sista två timmarna när allt gick i slowmotion och jag knappt vågade röra mig, böja mig ner eller göra någon snabb rörelse för då hade jag nog ärligt talas kräks rakt ut.

efter barnhämtning som kändes som timtals lång bara för att man bara vill hem, så fick jag äntligen ta ett super piller och lägga mig ner i sängen. nu är jag bra i huvudet, men jag blir alldeles groggy och matt efter dom där migräntabletterna, så marktjänsten får faktiskt min älskling ta hand om ikväll, och därmed också en massa packning, för imorgon eftermiddag efter jobbet gör vi helg redan och beger oss ut på årets sista husvagnstrip- gissa vart? javisst, Dalarna- vårat andra hem :)

Siljan

Jag vet

ok, jag vet att jag har varit urkass både på att producera inlägg och lämna kommentarer i helgen, jag känner ingen direkt inspiration och känner mig rätt låg just nu, faktiskt. vet inte riktigt vad det beror på, om det är hösten som påverkar, trots att det är fina, varma, soliga dagar, eller om det är något annat som tynger- himla jobbigt och trist är det i alla fall.

helgen har i alla fall varit rätt mysig, med fullsmockat schema- jag har hunnit med lite partajande i solen i grannens trädgård, vi har varit på stan och stora träffen, haft en trevlig grillkväll (årets sista?) med trevliga vänner, tagit ett par sköna promenader, hunnit prata ikapp lite med min goa vän M över lite äppelpaj, haft 7-års kalas, igen- veckans tredje kalas, så nu är det skönt att det är färdigkalasat för i år kan jag säga..

idag är det något lugnare tempo är hemma, men jag ska ta mig i kragen och åka iväg och träna lite senare i alla fall..

så vackert, och ändå så deprimerande...

En favorit

tillbaka i rutan ikväll! störtsköna Playa del Sol, med bland andra en av mina favoriter Mikael Tonving och Henrik Hjelt. Hur bra som helst ju, lättsamt & kul. Krukset är bara att det krockar med ensamma mammorna.. =/

Kl. 20 i kanal 1 om ni har tråkigt :)

RSS 2.0