Rätt nöjd

imag0177 (MMS)

resultatet efter helgens klädbytardagar. Nästan 1500 kr för barnens urvuxna gamla kläder.. -rakt ner i thailandsburken! :)

Nu, nu, nu...-lycka!

imag0175-1 (MMS)

underbart att vara ute i spåren igen.. uppdaterat: men tyvärr ett helt värdelöst pass, jag hade ingen ork alls i kroppen, fick snabbt en tjock klump i halsen och äcklig förkylningssmak i munnen :( det fick stanna vid 4 km och jag får nog lägga det här med träning på hyllan några dagar till och se till att jag är ordentligt frisk innan jag försöker igen!

Luftar av oss lite i pulkabacken.

imag0172 (MMS)

Helt ensamma i backen såhär på sena eftermiddagen - barnen hade nog kunnat stanna i några timmar till, så roligt dom hade. :) "kan vi åka hit imorgon igen?" :) Annars har det här varit en lång dag, tycker jag. Jag blev väckt av min minsta sötnöt 06:30 och hade hunnit med en hel massa på förmiddagen: städning, plock, handling, besök på klädbytardagarna, kollade in tjejernas insats i vm osv, men sen dog jag av litegrann på eftermiddagen innan vi tog oss ut. Jag suktade lite grand mot skidspåren som man ser från backen, längtar så...- men imorgon så!! Nu står potatisgratängen i ugnen och sen laddar vi givetvis för mello och längtar till att pappan i huset ska komma hem snart.

RSS 2.0