Höstigt

det må vara sommarvarmt, soligt och fint på dagarna, woow, vilken sommar i haft i år, helt otroligt!, men på kvällarna och nätterna är det mörkt och kallt, och höstigt!
ett säkert höst-tecken är väl ändå när man börjar elda värmeljus hemma, och det gjorde jag igår kväll i mina nya lyktor, som går på ynka 20:an/styck på Rusta. :) så fina, och säljer som smör i solsken! finns i guld, silver & brons.
jag laddar för eftermiddagsjobb och är riktigt irriterad över att jag har suttit hemma i 4 timmar snart och väntat på att sotaren ska dyka upp, vilket han inte har gjort!? det känns som att han inte tänker komma heller, och jag måste åka snart -jag har inte ens vågat mig in i duschen om han skulle dyka upp just då.. grrr- irriterad!! X(
 
 

men what??

menar ni att det är 10 dagar sedan jag skrev något här? -det är ju galet! skärpning! tiden räcker väl inte riktigt till just nu, har ungefär en halv miljon saker som jag skulle vilja hinna med, men just nu blir det inte så mycket mer än jobb, utfodring av familjen, försöka hinna med att tvätta i den takt som tvättberget stiger ;) ,fotbollsträningen har dragit igång igen, och sedan är det ju folkracen, som är en riktig tids-bov..
idag har vi mestadels röjt upp efter gårdagens tävling i bollnäs, som var en riktig blöt & geggig historia, så våran husvagn var tvungen att geggamoja-saneras, bilen, kläder och stövlar tvättas,  sedan är det bara att blicka framåt mot nästa helgs festival, då är det andra bilar som ska göras i ordning, målas, bytas däck, skruvas i och ur stolar och grejjas med. -garagehäng idag, alltså! -och folkrace möte ikväll- check. det var den helgen, det.
-men det är ett härligt liv :) -en härlig gemenskap.. 
 

Fullt ös!

andas, andas, ta det lungt och sätt ner rumpan människa! idag har jag en sån där galen dag, en sån där dag som jag nästan funderar om jag kanske borde kolla om jag har någon inslag av damp..? det är verkligen inget att skoja om, men jag funderar faktiskt om jag har det!?
 
idag har det gått i 110 sedan jag vaknade kl. 05... -efter en bedrövlig natt med lite sömn, ligger bara och vänder och vrider och kollar på klockan flera gånger i timmen, trots att jag var så otroligt trött och slutkörd igår och la mig jättetidigt! såklart resulterade skit-natten i migrän i morse, men jag pulade i mig en sumatriptan, åkte till jobbet, mådde illa några timmar och sedan gick det över..
9 timmar på jobbet, 40 minuter bilväg t.o.r.. sedan var vi iväg och skulle lämna in dynorna till husbilen- naturligtvis semesterstängt- till september!?!! -hem med dom igen, och iväg och handla på ica, hämtade thaimat på vägen hem.. lite fusk idag :)) , kände inte att jag hade tid att laga mat riktigt..
sedan har jag röjt i husvagnen, bäddat rent, packat i lite nytt, städat den. fortsatte inne, dammsög nedervåningen, och direkt ut till hallonhäcken där jag plockade av en liter, i alla fall! och så lite tvättning på det!
egentligen borde jag träna åxå- men näe, nu finns det nog ingen mera ork! :( hatar denna evig känsla av att aldrig någonsin hinna med allt som borde, alla dessa krav på mig själv..
RSS 2.0