hotellet

dags att blanda in lite härligt bland allt gnäll, så jag tänkte bjussa på några bilder till från turkiet -som känns väldigt, väldigt avlägset sen, redan..
här kommer några bilder från hotellet, som heter eftalia village, ett mysiigt hotell där personalen var helt grym på att hålla efter och städa fint, ge en blommor, sätta in blommor på rummet etc.. rummen  sig var väl inte det finaste jag bott på, rätt enkelt, men det var stort, vi hade 5 bäddar och 2! balkonger. men så länge man håller god städning så gör ju det grymt mycket. tyvärr var det väldigt lyhört och vi bodde typ granne med en familj med kolik-barn, eller nåt, så det var väl inte det roligaste.. -men det funkar väl, man har ju ändå semester -och jag reser ingenstans utan öronproppar :D
 
 

Du skulle väl passa hos mig

du söta uggla!
finns hos lagerhaus.. hm, finns dom i gävle fortfarande, någon som vet?

penicillin

jag ringde hälsocentralen redan i torsdags, för jag var ju riktigt risig redan då, men ni vet ju vad man allt som oftast får för svar där?? "avvakta, ta alvedon och ipren".. -det måste ju vara standard svartet på allt!
idag blev det ett nytt samtal dit, jag börjar tröttna ur rejält efter 6:e dagen med feber närmare 39 grader, det tjocka huvudet som dunkar åt alla riktnigar och snoret som aldrig tar slut.
idag fick jag i alla fall komma in och kom därifrån med en diagnos- bihålsinflammation, som jag anat hela tiden, ögoninflammation, virus, hög sänka.. -nu hoppas jag på att bli frisk fort, fort! kan inte låta bli att bli lite irriterad över att jag borde kunnat få medicin för 5 dagar sedan och då hade klarat av halva kuren redan och förhoppningvis varit frisk redan?  *morr, morr* det ser inte lljust ut med träningen inför tjejvättern!
sorry, jag vet att det inte är så kul att läsa om andras sjukdomar, men nu ska jag försöka att inte gnälla mer ;)
RSS 2.0