Några badbilder, i alla fall.. Inte för at...

dsc00301 (MMS)

Några badbilder, i alla fall.. Inte för att jag frivilligt skulle sätta fötterna i vattnet idag.. Men här får man väl passa på när det är en dag utan regn :) -så idag avverkar vi skara sommarland!

Grattis lillprinsen! Idag fyller min minst...

dsc00294 (MMS)

Grattis lillprinsen! Idag fyller min minsta skrutt 6 år.. Så nu kan man nog säga att dom riktiga småbarnsåren är förbi.. Födelsedagen har vi firat, som många gånger förr, i husvagnen, ute på semester. just nu är vi i västerås, som blev första stopp, där vi överraskades av århundradets oväder i natt, och tyvärr verkar det ju som att våran semester kommer att bli fortsatt rätt blöt.. :( men jag håller tummarna för att alla har fel, att det finns lite sommar, sol och värme kvar!

I Göteborg! Ingen ro eller vila här inte :...

dsc00238 (MMS)

I Göteborg! Ingen ro eller vila här inte :) igår kl.18 stämplade jag ut för semester, och nu sitter jag på ett hotell i Göteborg med bästa vännen Marie.. Pink & Takida är det som gäller ikväll- vi ser Ullevi från våra rum! Sen blir det en riktig tjejweekend här, med shopping, uteserveringar och allt som hör till.. Vilken start på semestern va?

RSS 2.0