Inte min vecka...?

men nääe, den här veckan har inte börjat speciellt bra.. mycket på jobbet, saker som inte blivit som jag tänkt, krångel med ordersystem.. och som grädde på moset vaknar man med migrän i morse! tji, fick jag! -bara för att jag tänkte tanken igår "att nu var det rätt länge sedan jag hade rejäl huvudvärk"..

well, well, jag pillade i mig ett dunderpiller och dåsade iväg till jobbet där det såsmåningom gick över efter lunch.

så, med den världelösa starten på veckan så finns det väl inte något som piggar upp mer och ger en NY positiv energi än lite träning?! -spinning ♥, blev det, naturligtvis :) 45 minuter -grymt pass (samma som jag körde förra veckan).

nu är jag nytankad och redo för att njuta av min lediga dag imorgon! mmm, så välbehövlig den känns :)
(hmm...hade jag nyss semester, sa ni? det känns inte så..)

och så funderar jag på om jag ska klicka lite ikväll? :)

behöver lite nya träningslinnen...

och en matchande klocka, kanske? jag tyckte den var cool ;)
båda från sportamore.

Helg over


myspys hemma hos oss!

jaha, vecka fyra var då över- vad snabbt den gick förbi!

jag har ju haft jobbhelg och utöver det har jag mest varit hemma, spelat spel med älsklingarna, tvättat, plockat, städat, slöat i soffan, myst.. men idag längtade jag verkligen ut, efter motion.. efter lite velande föll lotten på en powerwalk- precis vad jag behövde, kände jag redan efter 10 meter. enligt endomondo, den app som jag använder, blev sträckan nästan 8 km vilket jag inte tycker verkar så troligt, runt 7 kanske jag kan gå med på.. :) tråkigt det är när programmen inte funkar riktigt som dom ska..

jag kunde heller inte motstå att provjogga lite åxå, längtar så ;) jag hade ju inte tänkt springa, så jag var väl inte direkt klädd för löpning, och så hade jag precis ätit, men jag tog lite lätt jogging varannan låt, så totalt borde det ha blivit 3 km jogg iaf, lekande lätt. jag trodde verkligen inte att jag skulle orka springa nåt alls :)

...läst har jag också gjort i helgen! började på ännu en bok av Mari Jungstedt i fredagskväll och nu har jag nästan läst ut den! jag som nästan aldrig läser böcker och speciellt inte hemma är nästan lite chokad av mig själv :D men hon skriver väldigt bra måste jag säga, nu ska jag försöka beta av hela serien.. någon som vet hur många hon har skrivit?? 

jahapp, bara ladda om inför ny arbetsvecka då, och nya träningsutmaningar! denna vecka siktar jag på minst 4 pass i alla fall, minst!


Testing, testing

imag1039-1 (MMS)

Dagens jobblunch blev den här, skyr yoghurten från Island. Innehåller mycket protein och ska mätta bra- vi får se hur länge :) väldigt tjock & krämig, och god! Bara 2 timmar kvar till hemgång nu! Dom går så löjligt fort, mina jobbhelger :)

RSS 2.0