Skridskor


ja, herregud, jag har snörat på mig skridskorna för första gången på säkert 14 år, eller så ;) -men det mesta satt väl kvar i benen, lite som att har man en gång lärt sig cykla så kan man.. jag har åkt mycket skridskor i tonåren, jag spelade bandy och gick till och med på bandygymnasiet (endast 1 termin), så visst kan man väl åka skridskor, men baklänges överstegsåkning kändes som lite överkurs idag :)

vi har en liten skridskoplan bara 3 minuter från vårat hus, ingen super-is direkt, den spolas ju inte med maskin precis, men tja, den dög att slå ihjäl en timme på i alla fall. dottern har tjatat om att åka skridskor sedan dom började åka det i skolan för någon vecka sedan, så idag gick vi dit, hela familjen, alla med skridskor. det var första gången för lilleman och med hans humör & tålamod så trodde jag att han skulle ge upp först, men faktiskt så kämpade han på och det gick rätt skapligt på slutet. efter ett tag fick han en bandyklubba i handen och då tror jag faktiskt att han tyckte det var riktigt roligt! -en bilvande bandystjärna, kanske?
han pratar redan om att han ska åka skridskor imorgon igen. men då får det bli utan mig för jag jobbar.

Säljstart!


jajjamän, så har vi kommit till dagen då vi släpper upp nya, härliga vårkollektionen, till försäljning- det ska bli såå spännande! för er som sitter som frågetecken vid skärmen nu så kan jag tala om att det är me&i jag pratar om, den 10:e kollektionen hittills..
så, nu får ni nog stå ut med en hel del me&i-prat, eller mest bilder, några dagar :)

först ut, våra älskade, omtyckta medaljonger! jag har redan 3 olika klänningar med dessa medlajonger i olika färger, men nu får jag lägga till några plagg till i medaljongsamlingen:

medaljongtunikan.. jag känner mig lite obekväm i sådana här modeller, det blir för mycket tyg och det känns som jag går omkring i en hel tältduk.. så det är tur att man kan variera sig lite..

This is Nina.. detta är mera min stil..

Medaljongkjol med härligt prickigt linne till, hur sommarfräsht är inte detta? speciellt med favorit knickersarna- to die for! dom är helt underbart sköna, man BOR i dom hela sommarhalvåret, så som tur är finns dom i 2 olika färger i vår: vit & grått.

Bild 1: Här bär jag vuxenkjolen
Bild 2: Här ser ni en kortare kjol, det är faktiskt BARN kjolen i stl. 122/128 som jag dragit på mig!! den gillar jag bättre så jag kommer köpa en kjol i barnstorlek, men jag går nog upp till 146/152 i alla fall :)
Bild 3: Här med gråa knickers och ett vitt baslinne & medaljongscarf till.


det kommer mera vid senare tillfälle, nu har jag inte tid med detta :)

Pannkakstorsdag


torsdag=pannkaka här i huset.. jag brukar nästan alltid jobba på torsdagkvällarna, så jag har sluppit det där med pannkakan, men nu är det ju nytt schema på ingående och jag är hemma torsdagkväll.. jag hade faktiskt ledsnat rätt rejält på pannkaka sedan lång tid tillbaka (innan jag jobbade torsdagkvällar).. men nu smakar det gott igen, och säkert ännu godare nu när jag borde undvika det!

dottern skulle kunna äta pannkaka varje dag om hon så fick, det är helt allvarligt! en riktig pannkaksunge :)
hur som helst, förra torsdagen lyxade jag till det och åt pannkaka med massor av sylt och dessutom grädde på, så det kanske inte är så konstigt att vågen står stilla?! -så, idag åt jag en  sats med sallad, fetaost och oliver före, så då räckte det med 2 små pannkakor idag, med endast pytteliite sylt (ingen grädde). nu har jag bara bestämt mig för att vågen SKA visa på minus om en vecka!! jag vet, jag vet, jag ska inte stirra mig blind på vågen, men jag vill så gärna gå ner lite till i alla fall.. :) hejja mig! snart har hela januari gått och jag är faktiskt förvånad att jag är med i matchen än!
RSS 2.0