Ljusbollar


Jag har en sådan här "boll slinga" i grått, svart och vitt, och den är jag så förtjust i och flyttar runt hit och dit - och nu äntligen har den kommit in i blåa/turkosa toner också, givetvis måste jag ha en sådan nu när jag köpt på mig en massa turkosa inredningsprylar ;)
 
Annars är livet på topp igen! Piggelin och inga krämpor eller sjukdomar, efter 1 1/2 dygn i liggläge fick jag nog och har sedan dess mått bra! :) 
Är på rätt spår igen med träningen och körde ett body pump pass igår och trotsade ankommande träningsvärk nu ikväll med en joggingtur på 6 km! Dessutom försöker jag nu hålla mig borta från socker, jag tar det veckovis då jag tyckte en månad lät så långt och svårt att fixa, men nu har jag klarat av dom 2 första dagarna i alla fall- men jag vet ju att det oftast är helgerna som är svårast..!

Ingen vasa :(

Ok, orkar ni inte läsa gnäll kan ni sluta direkt här..
hela veckan har egentligen mina tankar kretsat kring fredagens kortvasa, jag har velat fram och tillbaka i hur jag ska göra, dels pga av att jag knappt kunnat åka några skidor i år, och jag ville inte ha någon slit och tråkig skidupplevelse..
sedan droppade mitt sällskap av pga av förkylning, så då blev ju tankarna fler ändå, hur gör jag nu, ska jag åka iväg till Mora själv, köra jättetidigt på morgonen, och hem direkt efteråt. orkar & klarar jag det, vad händer om jag tar ut mig helt eller blir dålig efteråt, fixar jag att köra hem själv då, 2-3 timmar i bilen? man vet ju aldrig hur man känner sig efter ett lopp.. jag försökte få med mig maken, eller mamman, men ingen av dom kunde vara lediga från jobbet, så till slut tog jag beslutet att hoppa över hela grejen. idag svider det ont, kan jag säga, besvikelsen är enorm. jag satt ändå på "låset" när platserna till vasan släpptes, allt för att få ett så bra startled som möjligt, och jag fick ju en plats i första startledet. jag har varit inställd på detta i ett år, och sett fram emot det.
 tur ändå att jag valde att inte åka, för idag är jag inte pigg, jag har legat i stort sett hela dagen, huvudet känns som det ska explodera, ansiktet gör ont, fryssen, trött, lite hostig.. (och jag har semester idag- yeeeey, vad härligt!?!)
var ner en snabbis på stan för att handla ny migränmedicin, som inte har hjälpt nämnvärt) och så smet jag in på ett bageri och köpte dyra semlor, nu skulle det tröstätas! jag har inte ätit någon semla i år och usch, så besviken jag blev när det var supertorr.. knappast bakad idag? fy, vad dåligt, för dom pengarna vill man väl ha något utöver dom semlorna man köper i livsmedelsbutikerna? dom hade förmodligen smakat bättre!
fredagsfika framför hockey semifinalen och ute snöar, snöar och snöar det, undrar hur mycket det kommit ner?
nee, underverk hoppas vi på till imorgon så att inte hela helgen blir förstörd nu. kärlek till dig som orkade läsa <3
 
 
 

tjohoo

nöjd så för idag, himla härlig känsla när det är någorlunda lätt att springa :) det finns hopp för snigeln?! ;)
5 km blev det ute idag, numer barmark ju!, eller förresten, 5.6 km då jag ändå inte tyckte att det räckte med 5 då jag stannat klockan :)
den här dagen har gått alldeles för fort- det där himla OS tar ju upp alldeles för mycket tid ju :)
men nu så har jag bokat buss från Mora till Oxberg på fredag, så det blir nog en kortvasa ändå på fredag, jag har ju varit lite kluven i hur jag ska göra.. ***iiiih***
 
 
RSS 2.0