Ledig

jag har faktiskt helg redan nu, en 4-dagar helg.. inte illa!
så vad har jag roat mig med idag då? inget speciellt egentligen -handlat, köpt målarfärg, hälsat på pappsen, städat kaninbur, tvättat massor, bytt rent i sängarna, pluggat lite i min truck-bok (jag ska äntligen få ta truckkort nu) och börjat måla, med hjälp av barnen, min folkracebil!
nu försöker jag ladda inför helgens tjejmil.. men i år tänker jag inte ställa några krav alls på mig själv.. jag känner mig sjukt otränad och pluffsig och räknar inte med att jag kommer orka springa hela sträckan, men jag ska göra mitt bästa och det får bli som det blir -jag tänker inte bli sådär sjukt besviken och arg på mig själv som jag var förra året. -men, jag ska nog försöka slå förra årets tid i alla fall :)
imorgon eftermiddag åker jag iväg till huvudstaden..
dagens rusta-tips: supermysig, mjuk och härlig pläd med ko-mönster.. -99:- .

Körig tisdag

-jobb, handling, hämtning, skjutsa en till träning hit och den andra till träning dit, fixa mat, gå på föräldramöte..
pust! jag ångrar nästan att jag sa att jag längtade efter vardag för några veckor sedan! just tisdagar känns extra köriga då båda barnen har träningar på olika tider ;)
egen träning idag: nada, men jag promenerade till och från skolan i alla fall, visserligen bara ett par km fram & tillbaka, men bättre än ingenting!
nu längtar jag efter min stora feta säng, och många timmars sömn! och lite sovmorgon imorgon då jag faktiskt ska köra ett kvällspass för att få lite mera rutin på stängningen. ska bli riktigt skönt att ta det lite lungt en förmiddag, även om jag avskyr att jobba kvällar!

supersöt muminkudde som jag önskar fanns i min säng :)

Helgen som gick

är det bara jag?, eller tycker ni åxå att helgerna går fortare och fortare!? man hinner ju knappt njuta av fredagkvällen innan det är måndag morgon igen!
den här helgen hade vi återigen ett fullspäckat schema, då vi knappt hann vara hemma och alldeles för lite sömn blev det åxå- menmen.. det kostar att ligga på topp :)
hur som helst, vi hann med att avverka en barnfestival som anordnades i våran fina stadspark, massor av jippon för barnen och man blir ju helt förvånad när verkligen allt är gratis åxå! :P Jen´s karateklubb var med på ett hörn också och visade upp sin verksamhet, så hon var med och körde några träningpass under dagen.
på kvällen var vi in till furuvik för att kolla in veronica maggios konsert- efter önskemål av Jenkan, något som hon sett fram emot hela sommaren! visst, hon var bra, hon sjunger bra och skriver bra texter, men jag tyckte ändå konserten var lite seg, men det kan ju bero på att hon har ganska många lugna låtar också, det blir lixom inget drag direkt.
med oss hem fick vi 2,1 kg plopp som Lucas vann, samt ett Satan i gatan linne som Jennifer ville ha.. i stl. S.. -hon badar i det så kanske jag lånar det någongång istället ;)
klockan 07 på söndagen satte vi oss i bilen till Ljusdal, för helgens folkracetävlingar.. målet var än en gång att lägga anbud på en bil åt mig och nu hade jag faktiskt turen på min sida i lottningen så jag fick faktiskt med mig en folkis hem! taggad, taggad, taggad att köra nuuuu! =) nu har hon blivit tvättad och jag ska väl pimpa upp henne i någon tjejig färg också, jag är inne på stark cerise! (såklart!)
hela söndagen gick såklart åt innan vi var hemma igen och idag har jag jobbat i våra sprillas nya lokaler med att skruva möbler till våra kontor & lunchrum.. hur roligt som helst! ska bli så kul att se lokalerna ändra skepnad från helt sterilt och tomt till jättefint och välfyllt!
usch, totalt helslut som artist just nu, trött, tröttare, tröttast: Nina! känner mig noll laddad för tjejmilen i helgen kan jag säga, hur ska jag ens orka gå en mil känner jag idag! -men, det får bli som det blir! :)
RSS 2.0