Semesterlunken har infunnit sig!

imag0504-1 (MMS)

Jo, för att när jag äntligen får för mig att leta fram en bok, då har jag verkligen kommit in i lunken och kan slappna av :) (det är första boken hittills i år som jag börjat läsa i! Tar mig aldrig tid för att läsa annars..) Vilken härlig dag vi haft idag, tänk om alla dagar kunde vara lika härliga? En timmes powerwalk i morse, (som tur var drog förkylningen över ganska snabbt, bara lite snorigt nu) sedan packade jag in barnen och åkte och badade, ja, själv solade jag mest för jag är ju en riktig badkruka, enligt dottern.. men, ett dopp blev det till slut även för mig, det var ju så enormt varmt! Solen tog bra känner och ser jag nu när man börjar inta den kräftröda färgen. Nu däremot är det helt perfekt temperatur ute, ljuvligt! Vi har grillat gott, småpulat lite i trädgården och tar det rätt lungt. :) Idag känns det riktigt härligt med semester!

Just nu: hamstrar alvedon


fyyy så trött jag blev i morse när jag vakade av en tokrinnande näsa, dunkande huvudvärk, en febertermometer som visade på över 38 grader och nysning på nysning, på nysning... suuuck! jag som såg fram emot en morgon-löprunda! ..och imorgon åker vi iväg till Riga och då vill jag verkligen inte ligga däckad med ferberfrossa i hytten! ne, nu blir det kan jang, alvedon, nässpray, Zyx, hett te och jag vet inte allt jag ska hitta på... jo, en god natt sömn åxå, såklart :)

nåja, jag har gjort en del nytta under dagen ändå, klippt ännu en häck, städat husvagnen, cyklat och hälsat på sötaste lilla Milo, drygt en vecka gammal bara- jösses, har jag haft sånna små barn??

jaja, borde väl packa färdigt nu åxå. håll en tumme för att jag åtminstone slipper ha feber imorgon..
over and out- färdig gnällt för idag ;) jag blir bara så trött på att man alltid ska må dåligt när man väl är ledig! :( :(

>kram<

Trevlig fortsättning på midsommarhelgen!

imag0489 (MMS)

Hann ju inte in och önska trevlig midsommar igår då vi hade besök av bästa familjen W från lunch till sen natt :) mycket trevligt och mysigt och vädret blev ju riktigt fint framåt sena eftermiddagen :) Och så blev det invigning av den vedeldade badtunnan som M nästan har slitit med dygnet runt för att bygga in i altanen och få färdig till midsommar. Barnen stortrivdes såklart och spenderade flera timmar däri, vi vuxna tog ett kvällsdopp och då var det nog runt 40 grader i badet, superskönt! Jag hoppas ni har en trevlig midsommar med, här ska vi såklart äta rester från gårdagen, det är precis som vid jul, massor med mat över :)

RSS 2.0