lördag med sune

en rätt behaglig lördag har vi bjudits på idag.. trots att jag vaknade med migränkänningar i morse, fick ta en tablett och sova en timme till, sen så var jag i högform för en ny tur på skidorna, idag med sällskap av K. inte alls lika bra flyt i åkningen idag då det snöade på rätt bra, så det fastnade väl en del nysnö under skidorna och det blev rätt trögt.. men 6.5 km tog vi oss igenom i alla fall. lite mör i kroppen nu efter skidåkning 2 dagar i rad :)
sedan var det ju skidåkning på tv :)) grymma Hellner & Kalla! lite städning på det och sedan blev det biomys med bästa familjen Wahlman, där vi kollade på sune i grekland. helt OK film, ganska rolig, men det blir ju lite fel när det är helt andra skådespelare än den sune-familj man är van med att se..

Äntligen skidor!

efter 2 veckors förkylning försöker jag nu inbilla mig att jag är tillräckligt frisk för att börja träna & motionera igen. halsen har i alla fall slutat att värka, men tyvärr dras jag med jobbig hosta och trånga luftvägar fortfarande- men nu kan jag inte hålla mig borta från spåren längre! hann bara hem från jobbet idag och kastade mig i craft kläderna och iväg till högbo och skidspåren! jösses, sen fredageftermiddag =spåren helt för sig själv, nästan! det blev en lugn runda på nästan 8 km, det kändes rätt bra ändå, jag tänkte mest kolla om jag klarade av att åka överhuvudtaget, men det gick ju, så nu laddar vi om inför morgondagen! :))
glömde helt bort att ta några kort i spåren idag, så jag tog ett på väg tillbaka till bilen, det är så vackert nu!
nu är även jag lite "långledig", i hela 4 dagar! vilket jag tror är rätt lagom för min del, jag som har så svårt att koppla av och njuta av att vara ledig (om jag måste vara på hemmaplan alltså! ;) ). lite lustig tanke att man inte ska jobba något mer år 2012!
 

julen

så har julen passerat, vi har haft en mycket lugn och behaglig jul. barnen har såklart fått massor av julklappar som dom är helnöjda med, så idag är det en skön stämning härhemma.. -alltså juldagen måste ju vara den mest harmoniska dag på hela året för alla barnfamiljer?! :) inget "jag har ingenting att göra" -gnäll på hela dagen! :)
vi har också varit ute och luftat av oss i pulkabacken en stund under dagen, annars har vi bara varit hemma och softat den här juldagen, skönt!
några bilder från våran julhelg..
jag är nöjd med mina klappar, som bestod av: biljetter till Bon jovi! wiiiii, ♥♥ touch vantar, bidrag till mitt skidåkande=pengar, en tröja, presentkort i valbo köpcentrum, set med duschcreme/deo, en ljusstake med mer..
just ja, sedan vann vi ju på bingolottos uppesittarkväll också! en fotobok värd 1000:-, det ska bli intressant! nu blir det återträff med så mycket bättre gänget och sedan måste jag se änglagård 3, jag har inte sett den!
god fortsättning på er!
 
RSS 2.0