Home sweet home

ja, ni, en vecka går verkligen fort, och precis när jag börjat komma in i ledighetslunken och faktiskt kunna ta det lite lungt -ja, då är det dags att åka hem och varva upp igen ;) -jaja, det går bra det med, inte många veckors jobb innan jag ska vara ledig igen!
tänkte bjuda er på veckans coolaste bild, på  min flygande son, ojoj, vad han har utvecklat sin skidåkning under veckan och blivit väldigt säker, och kommit på att hoppa i olika snow-parker- det är det som är grejjen.
igår, sista dagen, blev det ingen skidåkning, då Lucas och Mattias båda dragit på sig förkylningar med halsont, hosta och snorande, och så Jenkan då, som lyckades sitta och äta glass precis när ett snöras föll ner från taket, och hon fick alltihopa över sig och klagade sedan över värk i nacken.. idag har hon dock inte sagt någon om det, så jag antar att det är bra igen nu, men fy- lite otäckt är det ju.
annars har veckan varit perfekt, vädret kan man verkligen inte klaga på, och lite färg har man fått i ansiktet i alla fall :)

Underbara fjäll!


med dessa bilder önskar jag er en underbar påsk! bilderna talar för sig själva tycker jag: skiner solen från klarblå himmel kan man inte ha det bättre när man befinner sig på ett berg :)

Gång, bad & skidor

ledig?? hmm, oki, jag blir nog bara sämre och sämre på att ta det lungt, efter 15 miuter utan något att göra här i stugan så är jag rastlös och uttråkad! ..lite smådrygt är det att aldrig kunna njuta av att bara vara, och ta det lungt, ne, här ska det hända saker hela tiden!
startade dagen med en liten powerwalk, i minus 15 grader, ner till kläppens livs för att köpa dagsfärsk bröd- det blir ca 1.5 km nedför och sedan samma sak tillbaka, fast uppför backen då ;) sedan har vi faktiskt varit inomhus och badat några timmar på experium i lindvallen. jag ogillar badhus, men någon gång ibland får man offra sig ;) -favoriten blev helt klart utepoolen som höll 39 grader, finfint att sitta där med solen i ansiktet och spana ut över slalombackarna med alla människor. barnen föredrog såklart vattenrutsch-banorna.
..och väl tillbaka vid stugan kastade jag mig ut i längdspåret- var ju tvungen att kolla in det lite bättre. tog 6 km slingan, spåren var ganska fina, fast en hel del skräp, som fastnade under skidorna, på sina ställen, men rundan var lättåkt och mysig, ute på myren och sedan förbi en och annan stugknut. men nästa gång kanske jag ska komma ihåg att ta vattenflaskan med mig så kanske jag kan åka lite längre ;)
soool från klarblå himmel idag! -och imorgon blir det utförsåkning hela dagen lång!
 
RSS 2.0