I morgon smäller det!

ja, imorgon är det då dags att knyta ihop säcken "tjejklassikern", den 4:e och sista utmaningen detta år och i klassikern, blir att lunka sig igenom milen på lidingö. jag ska verkligen försöka att jogga eller gågga kanske är ett bättre ordval. jag har inte tränat på jättelänge och känner mig allt annat än i form, men 1 mil fixar man ju på ett eller annat sätt.. ska bli skönt att få detta avklarat, även om det varit en fantastisk rolig resa att göra!
 
ingen bra uppladdning då jag drabbats av ryggproblem (och har ingen tid hos kiropratorn förrän på måndag eftermiddag!) och dessutom kom ju migränen som ett brev på posten då jag äntligen fick sova ut ordentligt i morse. -hänger väl säkert ihop med nacksmärtorna det åxå, menmen, jag ska till stockholm i morgon om jag så har magsjuka! :P -inget ska stoppa mig!
 
 

Nya möjligheter :)

ja, här händer det grejjer, plötsligt försvinner min chef, och goda vän Marie, bort ifrån jobbet och helt plötsligt står jag där, från och med idag,  som varuhuschef (om än "bara" tillförordnad sådan i 2 månader framåt). det kunde man ju knappast tro för dryga året sedan då jag började på nya jobbet  och tyckte att allt var rena djugeln ;) men hur det än blir så känns det roligt och spännande att få mera ansvar och prova på chefs-jobbet, om så bara för ett litet tag, se om jag tycker att det är något för mig, om det är något jag vill i framtiden..? jag tänker i alla fall söka tjänsten när det läggs ut så får vi väl se vad som händer- men jag blir inte förvånad om jag inte får den, för sådana här erfarenheter och meriter har jag ju inte så mycket av..
 
RSS 2.0