Snö!

inte bara lite snö, utan massor av snö har det ramlat ner från himlen senaste dygnet! *mys* nog måste det vara 40cm i alla fall, för snön går upp över knäna när man pulsar! det snöar fortfarande, men för min del får det gärna lugna av sig lite nu..
nu har vi myst in oss inomhus med sprakande brasa, ljus i massor, bubbelbad för grabbarna.. dottern är på karateläger så vi får mysa lite extra mycket med våran lilleman innan vi slocknar av, paltkomafredagkväll, som det ju är :)
har ni fått snö idag??
 

Jaaaaaaaaaa

nu är jag helt hög av träning! -hög på ett helt amazing, galet, 60 minuters spinningpass! äntlingen, så jag har saknat! :) hon som höll i passet idag har jag aldrig spinnat för innan, och människan var ju totalt helgalen- på ett positivt sätt, alltså! -kanske onsdagspassen blir nya favoritpasset nu när jag inte kan köra torsdagspasset längre då jag jobbar kväll då.. (torsdagsspinningen har tidigare varit mitt favoritpass). jahaa, kanske var det detta som behövdes för att hitta tillbaka till den gamla goda tiden?! ;)
nu ska jag moffa i mig vinterns första skink-macka- kunde inte motstå att köpa  hem lite julskinka idag! mums- måste fira in att det är vitt ute på marken!

Hus

resultatet av årets pepparkakshus, made by Jen & Luc:
för min egen del resulterade det i en ond brännblåsa på fingret- fy satan vad det svider!
..och så har jag shoppat 2 julklappar idag- vad duktig jag känner mig! så här bra till har jag nog aldrig legat!
RSS 2.0