Go Bananas

men my god, hur svårt är det inte att välja ur living and room´s härliga sortiment?? jag har precis haft en visning härhemma (tack alla söta som ville komma!) och det blev en del grejjs..
härlig vin-låda för bag-in-box.. tänkt som julklapp! (yes, redan startat med julklappsinköpen!)
läcker tavla i färggranna färger. stl. 50*50 cm.
förvaringslåda som ser ut som en bok, jag valde Paris :)
..och ett 4-pack muggar i Leila-stil :)
tur att man har fin-fin rabatt som värdinna, annars hade jag nog hållit igen lite mer..

Invigning

äntligen ett tag i kragen, en kick i rumpan på mig själv att ta mig ut och springa lite, i mina nya fina skor! ivrig att prova dom så klart! jag valde till slut dom vit/blåa, även om dom svarta/rosa var fränare, men dessa kändes mer rätt, som att dom satt bättre. och dom kändes bra ute på vägen också. men det fick räcka med 4 km ikväll, lite ringrostig som man är, igen! ;)
jag är lite blogg-less just nu, känns som att jag har nada att skriva om, och alldeles för lite tid över , så vi får se om det återkommer någon inspiration snart igen..
 

Helgen som försvann

så var det söndagkväll igen då och man sitter här och funderar över vart den här helgen tog vägen.. jag hade hoppats på att kunna röja undan inför höst & vinter i trädgården under helgen, men det satte ju vädret stopp för! vilket fruktansvärt tråkväder hela helgen har bjudit på! usch! istället har jag faktiskt gjort något så ovanligt som att vila, massor! jag är i sådan extrem trött-period nu, så jag tror att jag slumrade till lite både igår förmiddag & i går eftermiddag! jag låg på soffan, glodde på repriser på tv, proppade i mig godis.. (det är verkligen inte jag i vanliga fall, men just nu skulle jag kunna sova dygnet runt känns det som!)
fast igår kväll var vi bortbjudna till ett par vänner där det bjöds på grillat- vädret till trots :) ganska rolig syn, grillning under ett stort parasoll :) det smakade underbart gott, som vanligt, och kvällen var jättetrevlig!
idag har jag i alla fall powerwalkat drygt 8 km, handlat, hälsat på min morbror en stund och gått igenom barnens vinterkläder.. -och vips så är det söndagkväll, alltså.
några bilder från veckans kalasfirande av Jennifer som fyllt 10 år:
 
 
RSS 2.0