Beslutsångest!

vi funderar på att åka tillbaka till Thailand, men ju mer jag kikar, läser, googlar- desto mer förvirrad blir jag- det GÅR ju inte att välja och bestämma sig! norr, söder, ö, fastland, lugnt eller mera fart? -det finns för mycket att välja på och för mycket man vill se :) -hur kunde jag välja och bestämma mig sist vi åkte dit?
jaja, vi har inte tänkt åka förrän om ett drygt år ändå, så jag har ju tid på mig att vela ett tag, men ändå vill jag ha det bokat & klart, så att jag kan börja längta på riktigt!
❤️underbart❤️
 
då har ännu en helg passerat och jag känner mig rätt nöjd med den, har hunnit med 2 powerwalks samt ett spinningpass i motionsväg, förnyat mitt årskort på  hälsocenter där det kommer bli många förändringar under året som kommer -ser fram emot!, vi har haft taco & folkracekväll med fina vännerna Dan & Karolina och träffat deras nya, söta lilla kattunge, Bibbi:
jag har såklart hunnit med en del städ, tvätt & bytt i sängarna, varit på bio med familjen Wahlman där vi såg "Sune på bilsemester", helt ok, rätt rolig på sina ställen. och såklart hunnit glutta lite på vinterstudion :)
 
nu blir det 1! dags jobb imorgon, sedan helg igen..! det är inte direkt jobbiga arbetsveckor just nu...

jul jul

god fortsättning på er!
vips så var det julafton och vips så var den förbi- skönt, tycker jag!
vi hade en bra julafton, lugn och skön, men naturligtvis hade jag huvudvärk och kände mig inget vidare pigg.. men det var mysigt ändå och barnen verkar nöjda med sin klappar :) -alltså juldagen måste väl vara den mest harmoniska dag på hela året om man är förälder!? man kan faktiskt, nästan, med gott samvete sitta i soffan större delen av dagen.. nåja, jag sitter faktiskt fortfarande i underställ efter förmiddagens promenad upp till högbo, fick till och med med mig M ut, och det händer ju ett par gånger/år eller så.. vi gick över golfbanan och blev lite full i skratt över att det faktiskt var folk ute och golfade!! -på juldagen, i mellersta Sverige? -några mtb-cyklande personer mötte vi åxå, det känns verkligen som uppochnervända världen just nu, undrar när snön tänker komma??
 

Vilken helg!

my god, vilken helg detta har varit- en salig blandning av allt! velcome to my crazy life :)
efter en hektisk  arbetsvecka, då jag dessutom dragit på mig en himla förkylning med mycket halsont, så avslutades fredagen med personalfest & julgala med jobbet, en lite fördrink hemma hos mig blev det, kan rekommendera denna: Mia, till och med jag tyckte att den var rätt god, och jag gillar varken vin eller champagne! denna gick ner!
outfiten:
en ny, very Ninisch klänning, älskar den- och så glammig, perfekt när man ska gå på gala & glittra! ;)
 
artisterna:
ojoj, helt fantastiska, hela bunten! jag gillar ju Brolle, Darin & Agnes bäst, även Jill Johnsson är ju grym, ja, det fanns något för alla om man säger så. rydell och Quick är också ett riktigt bra partyband för den som gillar det lite rockigare, vilket jag gör- men tyvärr stannade jag bara kvar en liten stund av deras spelning som avslutade kvällen. -och maten var, precis som förra året, inte alls bra, i mitt tycke..
 
hem och sova ett par timmar för att sedan kliva upp och bege sig över till Åland över dagen med hela familjen! själva båtresan var mysig och trevlig- bussresan dit och speciellt hem var rena plågan! :( det kommer dröja innan jag gör om det här..
fruktansvärt trött var jag när vi äntligen kom hem, jag både mådde illa och var alldeles yr av trötthet, så jag slockande före 21, och sov som en klubbad säl i 10 timmar, sedan var jag på Ica och storhandlande redan före kl. 09 i morse- riktigt skönt att ha det avklarat!
därefter har jag hunnit med ett arbetspass, fixat ett par klappar till, gjort lasagne och nu ska strax julskinkan in för griljering.. nu ska denna 4:e advent firas med en lugn kväll i soffan, lite glögg, säsongsavslutning på solsidan och laddas om för en galen, galen och superrolig arbetsdag imorgon! -det är verkligen dessa dagar som det är absolut roligast att jobba på, när det är som mest med folk, alla är glada och folk handlar som galningar! me like!
RSS 2.0