Fullt ös, medvetslös :)

tempo, tempo, stress och stress..
fullt upp på jobbet, full fart hemåt, fixar mat och badar barn på samma gång för att hinna iväg till kvällens spinningpass, men trots att jag var där 20 minuter innan biljetterna släpptes så blev jag utan. TOK-lång kö.. besviken.. jag har inte tiden att sitta och vänta 40 minuter före passets början, och det är inte möjligt att boka plats på passen där jag tränar.
dom har verkligen lyckats bra med att värva nya medlemmar, men just nu känns det som det är FÖR många medlemmar.. men kanske en del droppar av nu när vi har passerat januari..? nä, jag börjar faktiskt fundera på att säga upp medlemsskapet och träna någon annanstans istället, om inget händer- större lokaler och flera pass, kanske?

istället begav jag mig in och trängdes på gymmet, egentligen tycker jag inte att stryrketräning är så kul- men jag vill ju ha snygga armar ;) till slut blev ett löpband ledigt, så jag sprang 4 km också. lite mör i benen idag och träningsvärk i lår och ljumskar efter gårdagens skidtur.

så sugen att prova på Body-pump, men av någon anledning så har det blivit skäcken för mig ;)
har du testat? alla säger ju att det är SÅ kul..

hoppas ni har överseende med allt mitt träningsbloggande igen, nu är jag sådär äckligt överladdad, igen..

Söndagsfika

imag0092-1-1 (MMS)

ja, det kan man väl vara värd efter den här dagen? japp, det blev 2.5 km till med dottern i spåret. Så totalt hittills i år, för nyfikna Camilla :) -så har jag åkt 39,5 km på längdskidorna. (det är väl 3 veckor sedan jag körde premiärturen för i år.) M blev uppringd av ägaren till café marangoni idag som hade problem med kaffebryggaren och ville att han skulle komma och kolla på den, vilket såklart min snälla sambo ställde upp och gjorde.. som tack för hjälpen fick han med sig den här smarriga tårtan hem.. pärongrädde var det i den, marsipan under chokladen- lite väl mäktig kanske, till och med för mig som älskar sötsaker :)

Min andra mil :)

jojo, jag börjar fastna rejält för det här med längdskidor. i förmiddags körde jag milen, för andra gången någonsin.. och det på en tid som var 9 minuter bättre än samma stäcka förra helgen! det trodde jag aldrig när jag kom tillbaka till stadion, för spåren på första halvan av sträckan var totalt värdelösa. det blåste ju ganska rejält här igår/inatt så jag antar att det var därför som det låg fullt med barr, kvistar, löv och annat i spåren -det var som att åka på sandpapper, helt plötsligt tog det bara stopp under skidorna.. -men som sagt, det gick ju tydligen rätt bra ändå!
längtar redan till nästa gång!

förrsten, så tjatar lill tjejen om att hon vill åka idag igen, så det kanske blir en tur till redan i eftermiddag!?
tyvärr inga bilder idag, HTC:n verkar ÄTA batteri, speciellt när jag kör både tidtagning och musik på samma gång.. =/

...men en sån här jacka skulle jag gärna ha på mig när jag åker.. (ser ut som en kill-jacka, men det står dam?)

RSS 2.0