Määäh, skit också...!

sista dagen i augusti månad började rent ut sagt skitdåligt för mig.. klockan ringer 06:45, jag slår upp ögonen, känner igen den där blixtrande känslan när det bara dunkar, dunkar i högra tinningen och hela  sidan av huvudet.. och det där illamåendet... -migrän! Ååååå, neeeej! inte kvar fortfarande, jag la mig ju igår med dunkande huvud! vilket jävla skithuvud man har!

hur som helst lyckades jag ta mig upp, få upp ungarna, fixa frukost och få iväg dom till skolan innan jag fick glida tillbaka ner i sängen.. jag tog med mig spikmattan med. en timme senare och några turer fram och tillbaka på toaletten så mår jag så pass bra att jag kan vara uppe, men hela dagen är ju förstörd! känner mig helt orkeslös och magen har pajjat ur helt. och typiskt, men ändå bra, att det händer när man har en ledig dag..

nåja, jag har tagit en promenad i solen innan jag hämtade hem lillemannen igen, lite luft kan ju inte skada, resonerade jag :) förresten, idag slår jag ett litet slag för en rolig träningssida som jag har blivit helt fast vid nu, först nu, trots att jag varit med där i ett par år, men det är först nu som jag börjat använda mig av den på riktigt! och jaa, visst blir man motiverad! man vill ju inte ha många "vita" rutor på en vecka, allså dagar utan motion! Några fler som är reggade på funbeat?

Hur fixar man att jobba på dagis?

idag har vi äntligen avverkat Lucas 6-årskalas.. eftersom han fyller mitt i semesterveckorna så brukar vi alltid ta barnkalaset såhär i slutet av sommaren.. men huuua, det var nog sista gången vi hade kalas hemma, tror jag! 8 st härliga pojkar mellan 5-7 år och en liten gostjej på snart två år intog vårat hus i eftermiddag + mina två egna då.. och det var pojkar med mycket spring i benen och en massa luft i lungorna! :) efter 10 minuter kom jag på mig själv att önska att dom där 2 timmarna skulle passera snabbare än snabbast! nä, jag skulle nog aldrig klara av att jobba på en förskola..
men det är såklart jättefina och goa barn allihopa, men ett par timmar med så många och den ljudvolymen räcker gott och väl..

den här dukningen blir man alldeles snurrig av att titta på..bollar & bullar.. som jag bakade häromdagen när jag VAB:ade, tyvärr blev det minimini-bullar eftersom degen vägrade jäsa- vet inte vad som blev galet, har aldrig misslyckats med bullar förut- men dom smakade bra i alla fall, och det räcker väl egentligen med en liten bulle?? :)

nu har jag fyllt på med lite energi, varvat ner och skuffat bort huvudvärken med en löprunda.. såå skönt, och såå jobbigt var det, benen kändes blytunga, men jag gav mig fXn på att fixa 6,5:an igen, och det gjorde jag, och dessutom bättrade jag på tiden med nästan 2 minuter! oväntat, jobbigt och väldigt skönt nu såhär efteråt!

 

Det kom ett paket

fullt av härliga me&i-kläder!

till Jen:

mysig plyschklänning & tajts, krontröja, som hon ångrat sig på nu ? och en puffig cool mössa.

till Luc:

nä, jag tänkte inte matcha tröjan med plyschbyxorna! -men det är ett måste att köpa minst ett par plyschisar varje höst! underbara brallor! matchande mössa till lillebror med.


favorittröjorna?? hund & katt tröjorna skulle på direkt i alla fall.. :)

till mig:

skön tunika med text..oversize top som avsmalnar nertill..
hmm.. denna är jag lite osäker på, behålla eller inte?

RSS 2.0