Otäckt

som ni kanske vet så är min sambo M´s stora intresse bilar, och motorsport. han sitter med som kartläsare åt en kompis som kör rally. i lördags (när vi övriga i familjen bevittnade ett bröllop) så var dom ute i skogarna på rallytävling, men den här gången gick det inte bra för dom. själv förstår jag nog inte riktigt hur hemskt & otäck denna avkörning verkligen var, och hur illa det kunde ha slutat! bilen blev det bara skrot kvar av..


jag vet inte hur många varv bilen voltade, jag har sett filmen inifrån bilen, men man hänger lixom inte med på vad som händer riktigt. turen slutade upp och ner i diket, i alla fall, med bildelar spridda över hela vägen bakom.

killarna klarade sig efter omständigheterna bra, det blev ett besök på aukten, föraren bröt nyckelbenet men min M klarade sig med en öm och blåslagen kropp, och eventuellt hjärnskakning, har han fått veta idag först, så han ska hålla sig hemma och lugn resten av veckan.

ja, det är ju tur att dessa bilar är så otroligt välutrustade när det gäller säkerhetsgrejjer, bågar, bälten, hjälmar, skydd..

Ett fett paket

jag hämtade ut ett 16 kg tunt paket på posten häromdagen- med jultidningar! min Jenka har sålt för första gången och skramlade ihop till en egen surfplatta, en olympus digitalkamera, 2 biobiljetter och en liten slant blev det över också.
men nu är det väl mammans jobb att se till att allt blir levererat och betalt ;)

sålde ni jultidningar som barn? jag vet att jag sålde något år, men inte var det så fina premier då som det är nu inte :) jag minns att jag fick ihop till ett väldigt exlusivt pennfack med mååånga tillbehör! haha, nu är det kameror, mobiler, tv-apparater, mp3-spelare and so on..!

jag köpte en familjealmanacka samt guinness rekordbok, den kan ju faktiskt vara ganska kul att bläddra i- för hela familjen!

Kärlek ♥♥♥

helt ovetandes att vi skulle få uppleva ett bröllop idag åkte vi iväg till Högbo kyrka för att gå på min äldsta och barndoms väns dop av deras lilla söta son.. -och där slog dom till minsann- vilken härlig, underbar överraskning! hjärtat slog några dubbelslag när man hörde att bröllopsmarchen började spelas precis när det hela skulle börja! vilka luringar :) -och tårarna var inte alls långt borta när det blev live sång med aukustisk gitarr, "more than words..."
så vackert... stort grattis till er, kära Staffan & Linnea- all lycka till er!
nu blev jag väldans giftas-sugen :D :D kanske dags att slå till snart? det har ju bara gått 3 1/2 år sedan M friade till mig...
RSS 2.0