Skidor


nu har vi spenderat dagarna 2 i skidbacken, med coolaste ungarna i backen :) eller hur? jätteduktiga är dom åxå, lillemannen har utvecklats enormt under dessa två dagar, från att knappt kunnat ta sig två meter utan att ramla till att ploga och svänga ner för röda backarna och gärna hoppa i alla hopp på sidan av nedfarterna.

fortfarande halvtråkigt väder, men uppehåll i alla fall. men jag har inte gett upp hoppet än om att få se solen innan veckan har passerat!
sällskap har vi fått nu också, svärföräldrarna och en kusin till barnen har kommit upp, så nu är det lite mera livat i våran stuga :)

Här åker man på spö..


Jag suger verkligen på bowling! , får till och med stryk av barnen ju..
nej, här är det inget roligt väder idag, det snöar och regnar lite omvartannat, så vi tänkte att vi börjar vecka lite lungt och strunar i skidåkningen idag.

istället har vi spelat spel, bowlat alltså (jag kom sist!), barnen har provat nya leklandet på Experium i Lindvallen, vi har kikat lite i butikerna och självklart varit på afterski :)

nu väntar en kväll med lite mera Monopol och så siktar vi på lite skidåkning imorgon istället. håll tummarna för att vi får lite bättre väder under morgondagen, är ni gulliga!

Framme i kläppen

dsc00308 (MMS)

Framme i kläppen, där vi ska tillbringa kommande vecka. Bara solens strålar som fattas nu.. Och så hoppas jag att det funkar finfint att mobilblogga, som jag provar för första gången nu :)

RSS 2.0