Semesterdag 4

nä, finvädret drog väl vidare och istället har det varit rätt grått, tråkigt, regnigt och ganska blåsigt sista dagarna! tråk! fast idag har det varit mestadels uppehåll i alla fall..
jag tog en powerwalk på ca 70 minuter med bästa Karolina i morse, medans ungarna fortfarande sussade sött i sina sängar! J har haft en kompis som har sovit över här i natt och jag hade lovat dom att vi skulle gå på bio om det inte skulle vara badväder ute i dag, så det blev en tur in till gävle och filmstaden.
vi såg Dumma mej 2 och den var riktigt bra, faktiskt! -jag skrattade högt flera gånger :)
 
och så kom jag äntligen ut nu ikväll på min efterlängtade cykeltur. det såg regnsjukt ut åt alla håll och kanter så jag drog åt det håll där det såg ljusat ut, men jag fick några stänk på mig innan jag var hemma ändå.. det fick räcka bra med en timmes tur nu då klockan redan började bli rätt mycket, drygt 2,3 mil. nöjd med dagens motion, och det var väldigt länge sen jag var det!
 
nu bär det av mot vansbro och fotbollscup över helgen så jag kanske blir lite osynlig här igen ;)

underbart

men underbara sommar! bilderna får väl nästan tala för sig själv idag- jag lider inte, om man säger så :) dottern har varit med sin fritidsgård till gröna lund idag, så jag och lillemannen har fått roa oss själva, och rå om varandra. det blev en cykeltur till underbara, älskade högbo igen, med minigolf & glass.
utsikten från min baden baden stol :)
 
jag har även hunnit med fortsättningen på häck-klippningen, ogräsrensning och en miljon myggbett, varit ute en runda i skogen och kikat runt, fikat med pappan, och varit på folkrace-möte..
 
vad jag inte gillar när jag har semester är att behöva ställa klockan på 06:45 och sedan ha 4 olika tider att passa på en och samma dag. -måste man åka bort för att känna att man har semester på riktigt? -tydligen..
 

semester dag 1

mmmm, vilken start på semesten, första semesterdagen och solen värmer, runt 24 grader i skuggan idag,  och det är verkligen sommar ute!
jag startade även den här dagen med en powerwalk, blandat med jogging idag, 5 km, jag var drypande våt av svett då jag kom hem igen.. ehum- var har formen tagit vägen?? usch, så tungt och segt! -måtte den återvända fort nu om jag nu kommer igång igen ;)
sedan har jag och barnen spenderat ett par timmar på badplatsen i högbo, jag badade såklart inte, roade mig med att betrakta dom gudomligt söta änderna istället.. därefter blev det handling på ica, matlagning och fotbollsträning.. -och svettig igen då! smådrygt när man måste duscha flera gånger varje dag ;) 
jag var lite inne på en cykeltur nu på kvällen åxå, men jag tog en dejt med mr strykjärn istället och bäddade rent i sängarna..- tråkigt, men välbehövligt!
RSS 2.0