Som så många gånger förr

imag0929-1 (MMS)

så har man nu återigen legat bort en halv dag med blixtrande huvudvärk och illamående :( fy satan så less jag är på detta.. -att aldrig någonsin kunna planera in sina lediga dagar, eller hinna få undan allt det som man annars aldrig hinner med. *suckar djupt* Jag som skulle ut på stan, leta festblåsa, träna järnet :) och lite annat idag. Nåja, något piggare nu i alla fall, så nu bär det av på ännu ett utvecklingssamtal istället..

45 minuters njutning

haha, nja, ordet njutning kanske är lite fel när det gäller ett spinningpass, men när man väl har pressat sig igenom passet, något yr i huvudet, smått illamående och studerar svettpärlorna som spridit sig på golvet runt cykeln, ja- är det faktiskt njutning! mm, spinning det är min grej det :)


 • 4: Den som tycker att träning är roligt, tränar för lite.
 • Träningens 10 budord som jag läst inne hos Camilla, den är ju helt underbar.. gillar speciellt nr 4 här :)


  Annars har vi haft en lite speciell dag på jobbet idag, då helt plötsligt strömmen försvann och hela butiken blev bäcksvart under flera timmar! inte så bra, vi blev såklart tvungen att stänga igen, och det gick ju inget vidare att jobba i mörkret heller, så det blev till att hänga i fikarummet istället.. så nu har jag extra mycket jobb som väntar imorgon!

  Jaaaaaaaaaaaa

  men titta: SNÖÖÖÖÖÖ!

  Våran söta lilla stuga.

  jag har varit på rätt uselt humör större delen av dagen och det mycket på grund av vädret, då det har spöregnat större delen av dagen -så någon julskytning blev det inte för oss i år.. men ett sånt mycket bättre slut det blev på den här dagen, då det mitt i söndagslaxen började dala ner snöflingor utanför fönstret! Även om det väl mest är blötsnö just nu, så känns det välkommet med lite snö- och barnen blev ju såklart eld & lågor :D

  vi har mestadels varit på hemmaplan idag alltså, småplockat och pulat lite här & där, och ett besök till min pappa som fyller 61 år idag. Grattis bästa pappa!
  jag måste bara visa presenten han fick av oss också, så himla söt, och jag trodde nog att den skulle passa perfekt till min papps -det är lixom hans stil & smak :)

  en barr-älg, ren?
  RSS 2.0