Gott nytt år!


ett riktigt härligt avslut och en kanonbra start på år 2010 önskar jag er, alla kära vänner & läsare!
-ett stort tack & en bamsekram till er alla som besöker min blogg, och för alla härliga, fina kommentarer ni lämnar efter er. Keep up the good work :) vi hörs nästa år!

Juldagen

bättre sent än aldrig- några glada partykort från våran juldag- en sådan jätterolig utekväll med trevligt sällskap, god mat och bra och dragig livemusik. men det syns nog hur kul vi hade. :)

Näst sista dagen

på året är det idag- onsdag.
vaknade i morse och kunde knappt ta mig ur sängen, känner mig helt paj i nacken, vet inte om jag fått nackspärr eller om det är något annat, men jobbigt är det, jag kan knappt vrida på huvudet utan får vrida med hela kroppen lixom- hur ska denna dag sluta? förstår inte riktigt hur jag ska klara av en hektiskt jobbardag idag, men kroppen kanske "kommer igång" lite mer innan mitt pass börjar i eftermiddag. -men sen så får jag njuta av 5 lediga dagar.
planerna för dagen var att gå på stan en runda, byta mina kosta boda glas och köpa vantar till barnen, nu vet jag inte längre, kanske gör jag bäst i att vila ryggen så mycket det bara går..?

ute skiner solen idag igen, och kallt som attan är det -21. -men det är riktig vinter i alla fall, och jag har hundra gånger hellre en rejäl, kall vinter med massor av snö, en en grå, regning och trist vinter.

dags att börja fundera lite över nyårsmenyn också, jag är som vanligt ute i sista sekunden, men det blir nog bra ändå :) jag ser fram emot att fira in ett nytt år. firar ni hemma? Stor fest eller lugn familjekväll? -och hur ser eran meny ut?

RSS 2.0