*~*90 ÅR*~*

det är inte varje dag man får vara med och fira en 90-åring, inte- men idag grattar vi min fina stål-mormor på hennes 90-årsdag! tänk vilket liv, så mycket hon har upplevt under alla dessa år, och hon är fortfarande så pigg & klar :) man får hoppas att man ärvt dom generna..nu så, färdigstressat för idag, -soffläge intaget ;)

Gulli-gull

idag har vi varit ute och kikat på sånna här sötnosar, visst är dom bedårande?
barnen ska få en varsinn hamster, dom tjatar och är så förväntansfulla!

men jag blev något störd på ena djurbutiken där jag tyckte att affärsbiträdet uppträdde väldigt oservice-inriktat. för det första så brydde hon sig inte alls om oss, vi var ensamma i butiken och även fast vi stod länge och kikade så kom hon aldrig fram till oss och frågade om vi ville ha hjälp med något. till slut gick jag fram till henne och frågade om vi fick titta på hamstrarna som verkade gömt sig helt inne i sina bo:n.. "tänker ni köpa någon då?" får jag som motfråga!? Vaaa??? konstigt hur vissa kan få sånna jobb när man inte har en aning om hur man behandlar kunder!

hoppas ni haft en bra mors-dag, att ni uppvaktat era mammor ordentligt och att ni som själva är mammor har blivit lite extra uppskattade. själv fick jag ett sött kort av Jennifer och en ny ängel till min samling :)

Längtan

mmm, nu har jag stor längtan efter vissa saker:

*en rejäl shoppingtur, jag har inte shoppat några vår/sommarkläder eller skor alls hittills!
*mysfika och massa struntprat med någon god vän
*en riktig partykväll, röja runt på dansgolvet
*träning!
*få sova ut
*flera dagar än 2 i sammanhängande ledighet, men jag har precis räknat ut att jag endast har 18 arbetsdagar kvar till semester, så jag överlever nog ;)
*gå på bio- jag har sällan några behov av att se någon film på bio, men jag vill verkligen se Baksmällan 2. 1:an var ju hysteriskt rolig, men jag är ju lite skeptisk att den andra filmen är lika galen..? Den har premiär idag!


kort sagt: jag behöver en paus i detta eviga plockandet, stökandet. usch, är så trött på att se kassar, kartonger och saker som jag inte har en aning om var jag ska placera,... -men, det blir nog bra till slut! :)) vi börjar komma i skaplig ordning nu i alla fall!

nepp, nu blir det dusch, Grey´s och något gott att äta, tror jag att jag ska unna mig!
RSS 2.0