Dagen efter


idag är det en klassisk dagen-efter dag här i huset. inte för att jag mår dåligt, som jag annars brukar göra 8 av 10 gånger när jag varit ute på rajraj, men man är sådär slö och orkeslös och vill bara ligga på soffan och titta på film och vräka i sig en massa flottiga och söta saker. och det är väl ungefär det jag gjort idag. redan när jag vaknade i morse var jag vrålsugen på coca cola! en pizzaslice har också intagits i soffan och vi har kollat på Bröllopsfotografen, med bland andra Tuva Novotny, Kjell Bergqvist och Johannes Brost - jag tyckte att den var ganska bra, en alldeles lagom film för en sådan här dag.

jag har faktiskt varit ute och gjort lite nytta också, skottat oändlighetssnön och varit till skridskoplanen med barnen en stund.

gårdagkvällen blev lyckad, vi hade en jättetrevlig kväll med trevligt sällskap, och en massa prat. sent i säng blev det och jag har nog inte sovit med än 4 timmar eller så, så jag lär nog inte ha några problem att somna ikväll i alla fall :)

nu ska jag kika klart på 5-milen och sedan är väl OS över för den här gången..

Party lördag

hastigt och lustigt blev det igår bestämt att jag ska ut och ha lite trevligt och festa lite ikväll. och kanske är det just en sådan här kväll som det blir som roligast, när det inte riktigt är planerat, från början var man inte ens speciellt sugen, man har inga förväntningar och vet inte riktigt hur kvällen artar sig :) -men nu börjar jag känna mig laddad och redo för lite partaj!

min äldsta vän har gått och passerat 30 års strecket även hon, men hade visst inte tänkt fira det från början, men nu blev det så ändå. det blir väl inget storslaget, en liten hemmafest med lite mat och trevligt sällskap -inget man behöver klä upp sig till tänder för, kanske :) därav mitt klädval för dagen. dessutom hade min sambo hunnit med att bjuda hem några stycken som ska sitta hemma hos oss, så vem vet, det kanske blir till att springa mellan..? vi bor bara ett kvarter ifrån varandra.

nåja, känner mig lite småstressad nu då jag ska lämna barnen till mormor, åka förbi jobbet med en nyckel, hämta ett annat par som också ska vara med ikväll och så såklart lägga det sista krutet på hår & smink :)

länge sedan det blev en outfit bild nu, man känner sig så blek och tråkig på vintern så det är inte alls lika roligt då..

slitna jeans- Gina Tricot
långt lack linne- Lindex
rosa top- Gina Tricot
nitarmband- Lindex

Oslagbart!

det snöar igen!
den här vintern måste ju slå något slags rekord..? har vi någonsin haft såhär mycket snö, tro? inte vad jag kan minnas. vi har inte haft plusgrader på drygt 3 månader, det måste också vara ovanligt. och man måste ju dokumentra snömängden. jag vet inte hur det ser ut i övriga landet, uppåt brukar det ju vara mera snö än här, men det känns i alla fall som att vi bor i det värsta snöhålet!?? hur mycket snö har ni hos er?


utsikten från våran bro

grannens garage syns knappt från vägen.

vårat hus, ganska inbäddat i vit bomull..
något mörka bilder, jag tog dom i morse när jag gick med J till skolan.

RSS 2.0