nu får dom komma

dom efterlängade kläderna från me&i! Jag längtar, både efter mina egna beställda och barnens första uppsättningar från den underbara höstkollektionen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

..sista dagen i sommarmånaden augusti idag- fast det har ju känts som höst några veckor nu. Jenjen blev överlycklig när hon såg att vi vänt blad i väggalmanackan och hon såg att "hennes"  månad var uppe nu!
usch, denna sommar gick alldeles, alldeles för fort.. hur ska man hålla sig uppe i väntan på nästa? jo, det vet jag ju nu, jag ska ju planera för bröllop! det är dags att sätta fart med planerna nu! vilken månad skulle du föredra att gifta dig i, juni, juli eller augusti?

något annat som jag SKA gå in för nu, och jag menar det till 150%, är att komma igång med motionen, och äta bättre.. det säger jag ungefär varje vecka, men nu SKA jag verklligen! Start imorgon!!

kram -N-

Nedräkning börjar..

om 28 dagar ligger jag här och njuter av solen! Ska bli himla härligt, och det som är så himla bra med att boka nära inpå resdatumet är att man knappt hinner blinka, eller längta, förrän det är dags att åka.


Avra beach resort- Rhodos

känner _lite_ oro bara över värmen, jag hoppas att det finns lite värme kvar om en månad?
men det är säkert alldeles lagomt då :)

>N<

ett måste ha..

denna supersöta klänning blev jag småkär i..  galen i klänningar som jag är!
usch, det är farligt för plånboken att surfa!

Köpa eller inte köpa?


klänning i 70-tals stil från la redoute.


Får sova på saken :)

>N<
RSS 2.0