sjukt i stugan

nej, det är inte jag som är sjuk, utan Jenkan, som började hosta igår och vaknade med över 39 graders feber i morse! nu bor hon på soffan där hon hackar och kraxar, liten plutt! dom blir plötsligt så jättesmå och ynkliga när dom blir riktigt sjuka, dom små barnen. hon skulle egentligen ha kört sitt livs första riktiga storslalom tävling ikväll, så det är tråkigt att hon missar den! men lite tur för mig också, för då kanske även jag får närvara och hejja på då hon ska tävla för första gången, för jag jobbar ikväll och hade missat tävlingen. i veckan fick åkarna finbesök på träningen då Sara Hector kom förbi och hälsade på. för er som inte vet vem det är, så är det ett framtidshopp som ska tävla i VM! hon tävlar också för kungsberget så det är riktigt roligt att det finns en sådan duktig åkare i klubben! en bild på sara och våra U12:or, min Jennifer nästa längst till vänster :)
jaha, jag vab:ar några timmar tills M kommer hem, och har fått undan en hel del, lite städning inför helgen är ju aldrig fel, och det brukar jag ju aldrig hinna med annars dessa torsdagsförmiddagar :) ute är det nästan vårkänsla, dripp dropp från taken, fåglarna kvittrar och solen skiner t.o.m.. men hallå! jag är inte klar med skidorna än! jag älskar vår, men vill faktiskt ha snö och lite kyla i alla fall en månad till :) (hmmm, jag har nog verkligen blivit skadad!)

pimpat :)

hm.. ja, det ÄR farligt för plånboken att jobba på Rusta. igår skulle jag bara köpa några konst-tulpaner- men det blev lite annat med.. som vanligt! man kanske ska börja lämna plånkan hemma när man åker och jobbar? ;) hur som helst så pimpade till en liten vägg som vi har, som vi egentligen inte har haft något på, förutom en spegel och en lykta som hängt från taket och som alla slår huvudet i, så jag tänkte att om jag ställer något där så kanske man klarar huvudet i fortsättningen!
lite mysigt blev det ändå.. :) fast mattan såg lite töntigt liten ut, kanske vore finare med en större?

just nu sitter jag och funderar på om jag ska köra ett spinningpass ikväll.. -för inte ens jag har någon lust att åka skidor idag, i blåsten och töandet! visserligen töade det igår med och då åkte jag 8 km i jättefasta spår.. tyvärr drog jag på mig skavsår, så det är kanske lika bra att låta dom vila något..?

januari´s sista helg över

men hallå vänner! jag har haft en liten blogg svacka i veckan, tycker inte alls att det händer någonting som är vär att skriva något om.. -men nu tänkte jag sammanfatta helgen som gått, i alla fall. en bra helg, om man jämför med förra då jag ju mådde apa, den här helgen har jag mått så mycket bättre! härligt.
lördagen började jag & Marie i skidspåret, jag var faktiskt inte speciellt peppad på skidåkning då, trots att jag längtat hela veckan, då det varit lite för kallt för min smak för att åka skidor.. (tempen har legat runt -20!)., igår visade termometern endast 4 grader minus! usch, jag hade en riktigt jobbig skidupplevelse igår, vi åkte 1.1 mil och jag kämpade och slet och var trött efter bara några km. astma, för mycket kläder och allt kändes bara fel, jag blev så himla negativ att jag t.o.m tänkte att "nu stuntar jag i den där dumma tjejvasan, jag kommer aldrig fixa det ändå..." såhär i efterhand när jag kollar tiderna och så så var det inte så fruktansvärt dåligt ändå, men jag har nog lite svårt att  tackla det psykiska i känslan av att "alla" åker om och förbi en och det går så lätt för dom! jag blir nog lite uppstressad av det..
vi blev bjudna på blåbärssoppa när vi åkt klart och det smakade underbart gott :)
efter det blev det vecko/storhandling och så syndade jag! köpte semlor! så där sket sig mitt tysta löfte till mig själv, att klara detta året utan att äta en semla! men gött var det..
lördagkvällen spenderade vi hemma hos D & K där vi mumsade tacos och snacka en massa i några timmar, mycket trevligt även om jag kände mig rätt trött..
idag, söndag var vi ensamma, jag och dotter J, och jag hade lovat henne en shoppingrunda till valbo köpcentrum. där hon snabbt hittade en hel drös med kläder, pyssel, skylanderspel till PS3, och lite annat.. ujuj, vad enkelt det är att göra av med pengar ibland!
träffade  på kära mor som hade brorsdotter med sig åxå, så vi passade på att fika/luncha med dom.. här mumsar Jennifer..
..och faktiskt, tadaaa, jag shoppade lite jag med, och det hade ingenting med träning att göra ;) lite tråkigt färgval kanske, men jag gillade plaggen, som jag hittade på lindex..
väl hemma igen blev det revansh i skidspåret- och my god, vilken skillnad från igår! snacka om att dagsformen nästan gör allt! idag kände jag mig stark, kände inte av någon astma överhuvudtaget och hade lungt kunna köra några km till om jag inte dragit på mig skavsår! jag var så gott som ensam i spåret och kände ingen stress.. men jag är nöjd, nästan 14 km blev det och jag snittade på 5.55 min/km! jag tror aldrig jag åkt så fort någongång.. såå jäkla härligt, självförtroendet & glädjen tillbaka igen, och om den här känslan finns på plats den 23 februari så kommer inte vasan att bli några problem! :))) totalt har jag kört ca 35 km denna veckan, och jag ska nog försöka hålla det snittet kommande veckor! nära nu ju!
nix, nu ska kidsen in i duschen, och räkningarna betalas! trevlig söndagkväll!?
 
 
RSS 2.0