I med nytt!

vi har köpt på oss en gammal merca-buss för några veckor sedan, den är mestadels införskaffad för att vi ska ha den med oss när vi far runt halva sverige och ska köra folkrace ;) ja, vi har husvagn, men tyvärr så får man ju inte med sig någon trailer & bil när man har husvagn med, men det får vi med den här bussen.
visst är det lite jobb med den innan vi får den så som vi vill ha den, M har byggt om den lite, det ska i nya madrasser, kläs om dynor med mer, men idag fick jag lite lust att shoppa på mig lite tyger och kuddar och sy gardiner till den.. -vill börja inreda.. NU :)
kuddarna med stjärnor är från rusta, of course, för ynka 99:- st. tyget med stjärnor ska vara för fönstren i "sovutrymmet" och det andra tyget ska bli gardiner till dom övriga fönstren. i morgon vill jag kolla på tyg till dynorna och lämna in dom för omklädning! :)

Grattis lill-prins :)

 
fast lill-prins börjar bli stor-prins nu, 9! år! herregud, hur kan tiden gå så fort?? jag tror att han är nöjd med sin födelsedag, och speciellt med sin radiostyrda bil, som stod högt på önskelistan :)
 

Underbara sommar!

vilken sommar vi har i år, helt fantastisk! och skönt att man hinner njuta av den lite ändå trots att semestern är över!
den här helgen har bjudit på temperaturer runt 30 grader, mycket socialt- umgåtts med härliga vänner, grillat, druckit GIn & Tonic, suttit på altanen och babblat till ganska sent (utan att frysa!), solat, badat, ätit glass, plockat hallon.. helt perfekt!
dags för ny arbetsvecka imorgon igen, jag har ju redan jobbat 2 veckor som har gått i rasande fart. hoppas att nästa vecka och speciellt helgen blír lika härlig som denna :) this is life!
 
 
RSS 2.0