Soft

tack för era styrkekramar i förra inlägget, och javisst, ylva "solen skiner även på skitiga fönster", det stämmer ju :)

idag har jag varit ledig, välbehövligt, antar jag -och jag har verkligen försökt att ta det lungt, inte ta mig för med så mycket.. man aaah, så jag längtar efter att träna! jag hade ju planerat in att jag skulle lunch-spinna idag, men efter gårdagens break-down så blev det ett stort kryss över det, sedan tänkte jag "men en promenad borde jag ju orka med".. men jag bestämde mig till slut att nu ÄR det vila som gäller. jag mår kanske lite bättre idag, men är inte riktigt mig själv, tårarna är nära & otäck hjärtklappning.. :(  menmen, nu ska jag försöka att inte klaga alltför mycket!

idag har jag och lilleman varit ensamma på eftermiddagen, då J följde med en kompis hem. och som vanligt blev det en tur till Toys R us, känns som jag varit där varje vecka (flera gånger i veckan) i många veckor i rad nu- men det är ju så många kalas hela tiden! även idag var vi ute efter en present. vi lyxade till det lite med en mc flurry algrens bilar innan vi åkte hemåt igen.. den var rätt god i början, men det blev lite för mycket..

just nu roar jag mig med att märka upp lite kläder- klädbytardagar på gång i helgen, och jag brukar ju kunna bli av med en hel del av barnens urvuxna gamla kläder :) och skönt att man slipper stå där själv och sälja- bara märka upp, åka dit med och sedan hämta ut pengar & det som ligger osålt kvar. men nu ska jag kolla in Hawaii 5-0 och kanske tigga åt mig lite massage av älsklingen.. ;)

:( :(

den här bilden får tala för hur jag mår just nu...


ibland känns allt bara så piss.... :( känner inte igen mig själv och vill absolut inte vara sån här, sur, vresig, trött, stressad, men hur vänder man det?

jaja, imorgon är en annan, förhoppningsvis bättre, dag..

tack å gonatt!

En award!


Jag fick en fin award från Mia :) Tack!

Här kommer svaren på dom 5 frågorna:

1. Varför började du blogga?
Hmm, jag vet inte riktigt varför.. när jag var gravid första gången (2002) så hade jag en hemsida för "bebben" där jag skrev veckodag bok, mest för att komma ihåg hur det var att vara gravid, vad som hände vecka för vecka. jag gjorde samma sak under min andra graviditet, och därefter började jag blogga väldigt oregelbundet på en sida som min kära nätvän C gjorde åt mig, på versiblog. det måste ha varit runt -05, -06 någongång. sedan valde jag att göra ett omstart i hopp om att bli en mer aktiv bloggare här på blogg.se, och hit flyttade jag in i augusti 2008. -men jag har alltid älskat att skriva och har alltid skrivit mycket, så det är nog därför jag bloggar.

2. Vilka bloggar följer du?
Kolla blogg-rundan-listan till höger..

3. Vilka favoritfärger har du?
jag har ingen direkt favorit, jag gillar skarpa färger, stark cerise, turkos..

4. Vilka favoritfilmer har du?
Jag ser helst lättsamma filmer, romantiska komedier, men action och en och annan polisfilm brukar gå hem åxå, typ Johan Falk- filmerna. den roligaste, galnaste film som finns måste i alla fall vara Baksmällan- hur rolig som helst!

5. Vilket land drömmer du om att besöka?
Helst skulle jag vilja se hela världen- men några drömmar är Thailand, Fillipinerna, USA, Mexico, Västindien, Australien..

Jag skickar awarden & dom 5 frågorna vidare till:

Camilla
Soffie
Petra
Glamourmamman
Lillkakan
RSS 2.0