mer kalas

kalas- idag-igen! -men nu har jag firat färdigt min födelsedag och kan vänta 5 år till innan den behöver firas igen :) idag invaderades huset av 4 fina familjer, totalt var vi 10 vuxna och 7 barn -och det är inte speciellt ofta vi har så mycket folk hemma på en och samma gång. väldigt trevlig att träffa alla! det känns som att hela vinterhalvåret ligger man i ide, men sen när våren börjar komma, då kommer alla fram igen ;) kram på er alla fina vänner, jättenöjd med dom fina presenterna! fina blommor, ett fint halsband och en romatisk "kanna" som jag suktat efter ett tag och stod senast i veckan och tänkte köpa! och så fick jag även en vatten-väska som man bär runt midjan, som jag tyvärr redan hade en- men det är tanken som räknas och tanken var god- Karolina ;)
lite trädgårdsstök har jag åxå hunnit med idag, och fina, våriga blommor har jag i trädgården med!
jahaa.. helg over, bara att ladda om för ny arbetsvecka! :)
 

Ledig fredag

oj, den här dagen har känts väldigt lång, och med en salig blandning av allt möjligt. jag har varit ledig, det är ju inte så ofta jag är ledig en vardag längre, men det är faktiskt riktigt skönt. skönt med egentid! jag gick en runda på stan, provade ut fotbollstränar-kläder på intersport, shoppade nya underkläder på lindex, var på apoteket och sedan blev det storhandling tillsammans med resten av stan- ja, det märks ju att folk har fått lön, om man säger så. sedan slog migränen till, så det fick bli ett piller och en sväng på soffan innan ungarna skulle hämtas. därefter kom min mamma för att gratulera mig i efterskott, så efter lite fika, kaffe!, så gav värken sig iväg igen.. -tur det!
sedan var det dags för en tur på stan, nr 2 ;) -då Lucas var i stort behov av hårklippning och så skulle en present införskaffas.
nu har jag och J varit och lämnat av ett lass kläder och några cyklar till morgondagens klädbytardag, med över 100 st utställare, så det är stort.. och brukar kunna ge lite pengar. :) perfekt med återvinning! 
 
dagens fina presenter, tack bästa mammi & mormor.
väska, parfym & örhängen..
..och en väldigt udda trollslända.
det är min kusin som har gjort den av gammalt "skrot", som ni kanske ser är den gjord av en gammal nyckel och ett par knivar. hon är konstnär och har enorm fantasi och gör helt fantastiska saker av gammalt skrot! titta gärna in på hennes blogg! det är jättefint att ha flera sånna trollsländor tillsammans.

Min dag!

japp, idag är det min dag, min födelsedag. den har varit rätt lugn, jobb hela dagen, blev bjuden på lunch av bästa Marie, och sedan har jag bara haft svärföräldrar och pappa med sambo över här ikväll, helt ärligt så orkade jag knappt med det, jag känner inte alls för att fira födelsedag -är trött & slut! nåja, det blev såklart trevligt ändå.. jag tänker kalasa vidare i helgen lite mer istället! jag har blanda annat fått pengar, blommor, cykeltröja, ett fint fotografi från våran trädgård, inramat..
nä, NU tycker jag att det räcker med att fylla år- jag kan stanna här, vid en ålder på 35!
RSS 2.0