Trevlig valborg!

 
önskar jag er alla!

Har ni gjort något speciellt över valborg?

Här är det lugnt och fridfullt, sitter och njuter av lugnet vid siljan och har njutit av sol från klarblå himmel och grillpremiär!
Jag tänkte bjuda er på lite härliga bilder, men naturligtvis verkar jag ha glömt kamerasladden hemma, så jag får väl återkomma med dom senare :)
ha en härlig helg!

Premiär


Neee, nu kunde jag inte hålla mig längre, jag måste ju inviga kjolen.. ja, jag vet, ett himla tjatande om den här kjolen, men jag är verkligen helt såld på den, den kommer att användas massor i sommar! ♥

Dagens outfit:
>blommig top från Ichi, B young
>sliten jeanskjol från Obejct
>lila mönstrade strumpbyxor från Twilfit

Tack ♥ för era kommentarer igår, jag somnade faktiskt på spikmattan igår och har sedan sovit som en klubbad hela natten och vaknade först av alla i morse och var toppenpigg!
-om några timmar åker vi iväg mot Dalarna igen, men den här gången hoppas jag att internetuppkopplingen funkar bättre så att jag kan blogga och läsa era bloggar! kram så länge -dags att hämta guldklimparna!

Osynlig

jag är lite osynlig här på bloggen just nu, det har varit ett hektiskt dygn- igår kväll kom jag hem från jobbet vid 22:30, och kl. 06 i morse var jag på plats där igen- man skulle ju lika gärna ha kunnat sovit där?! -och såklart upplagt för mig att få rejäl huvudvärk, vilket jag har haft hela dagen.
stressen fortsätter ju 9 timmar senare, fast man har stämplat ut för dagen- hämta barn på olika ställen (nu går det ändå rätt snabbt när dom är ute och man äntligen har fått slänga undan alla jobbiga kläder!) ,hem, försöker fortsätta göra färdig husvagnen samtidigt som man fixar något att äta, kasta i sig maten och dra vidare till nästa jobb, och inte gick det något vidare bra idag heller.. dålig uppslutning och jag fick ingen bra flyt i visningen, men det är ju trevligt att få komma ut, träffa lite nytt folk och snacka lite, och tyvärr så kan jag ju sällan låta bli fikat- ikväll bjöds det på supersmaskig kladdkaka med hallon & grädde, hur gott som helst -när man precis äter det- men nu mår jag jätteilla istället! -att jag inte lär mig att jag mår mycket bättre av att låta bli!


jaja, jag ska inte gnälla så mycket, nu är jag återigen ledig till söndag, så varför klaga..?

nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag och hoppas att spänningarna släpper.. NinaK, frågade mig häromdagen hur jag tycker att spikmattan funkar, och jag tror att den ger en bra effekt, nu har jag inte använt den på ett tag eftersom M, min sambo, har lagt beslag på den varje kväll och somnar på den, men under den period som jag använde den så gott som varje dag så upplevde jag nog att jag mådde bättre, var piggare och inte hade värk någonstans, så jo, jag tror på den!

ha en underbar kväll! >kram<
RSS 2.0