Tankarna flödar


Ska jag?
Vågar jag?
Vill jag verkligen?
Kan jag?
Klarar jag?
Törs jag?
Fixar jag det?

Vad väntar jag på?

Nu har jag återigen hamnat i dom här tankebanorna som jag halkat in på så många gånger förut, och det måste väl ändå betyda något?
..kanske är det dags nu..

31 augusti

jag vet inte om datumet kan ha något att göra med att jag känner mig lite låg idag..? nu är verkligen sommaren över och imorgon går vi hastigt in på första höstmånaden!
somnade tidigt igår, sov som en stock och vaknar ändå och känner mig helt slut.. huvudvärken ligger kvar lite dovt sådär, inte så att det är jätteirriterande, men den finns där, och så får jag nysattacker och snoret har börjat rinna lite.. bläää- jag vill verkligen inte bli sjuk nu! bort, bort, bort med alla bacilusker!

i morse var vi på BVC för sista (?) gången, för 5-års koll.. nästa år tar ju skolan över så förhoppningsvis var det sista gången. väga, mäta, ta spruta och egentligen skulle det gjorts en kontroll av synen, eftersom våran L vägrade det förra gången- och inte gick det bättre idag heller. han är helt med på noterna när det gäller att kolla synen av båda ögonen, men sedan när "pirat-lappen" ska för ena ögat så totalvägrar han! samma sak i år som förra året. vi får helt enkelt hoppas på att han ser bra :) sprutan däremot gick superbra, han var lite rädd innan jag trodde att det skulle bli vilt slagsmål, men han satt stilla och fint. efteråt sa han att det var en sådan liten spruta.. (jag vet inte vad han föreställt sig riktigt..?)

nåja, nu ska vi äta lite lunch och sedan ska jag försöka ta mig kragen och göra något vettigt av den här dagen också, tänkte börja med en lugn promenad innan vi hämtar systeryster.

hoppas ni har en mysig dag!

Dagen-efter-seg

halloj gänget!
nej, jag är inte bakis idag, bara något dagen-efter-trött. i morse däremot var jag riktigt pigg, vaknade i vanlig tid, käkade en rejäl frukost och gav mig ut på en 50 minuters vända med stavarna, men sedan, efter lunchen och framåt så har jag varit jättetrött, och seg, lite envis huvudvärk som inte riktigt vill ge med sig..

gårdagenkvällen var riktigt trevlig, lagom lugn, och lagom många GT´s och annat dricka. god mat, en massa tjatter och pladder, jösses- den där familjen kan verkligen prata halvt ihjäl en. det som är så roligt är att även mina kusiner, som är i 20-års åldern är så otroligt sociala, pratglada och öppna. när vi väl började prata om att kanske gå vidare någonstans så hade klockan passerat midnatt och några började bli trötta, så det blev inte av att vi gick någon annanstans, så efter det så hoppade vi på våra cyklar och trampande hemåt. (barnen sov kvar där.)

idag har vi varit på nyöppnade Media Markt, på jakt efter den OBH mixern som enligt tips skulle finnas för 199:-, men någon sådan hittade vi inte på, den var säkert slut som lite annat som vi skulle kolla på. vi passade även på att ta en tur på sängbuktiken bredvid, jag har sådan himla värk varje morgon i rygg & nacke och jag tror att det kan bero på sängen, den börjar nog dra på sista svängen så nu vill jag ha en ny!

nu har vi precis avverkat middagen, det blev tacos och faktiskt ett glas cola till det, sånna här dagar bara måste man ha det.. i morgon kör vi nya, hårda tag igen!
RSS 2.0