Ledig!

mmm, skönt med en ledig dag, och dessutom lyckades jag sova till 08:30- och det är verkligen sovmorgon för mig som nuförtiden alltid kliver upp vid 05, och är jag ledig får jag vara glad om jag sover längre än 07.. det värsta är att det känns som halva dagen försvinner när man segar sig sådär, men det struntar jag i, idag :)

igår slutade jag tidigt och vi hann med att åka och sola & bada i det underbara vädret, eller barnen stod väl för badandet (jag blir mer och mer badkruka för varje år!), och jag stod för pressandet.. :D jag längtar verkligen efter semester nu- speciellt när sommaren verkar ha kommit på riktigt! men det känns fortfarande som en hel evighet kvar till vecka 30! men till helgen verkar det ju som det ska bli riktig medelhavsvärme och då är jag ledig i alla fall- lovely!

här har precis ett åsk & regnväder passerat förbi, men det ser nog ut att kunna skina upp lite snart igen, det blir nog bra det till sena eftermiddagen då jag tänkte bege mig till Gävle och träffa söta bloggvännen, som numer klassas som riktig vän, Camilla.

uppdaterat med några bilder från våran lilla träff:

till vänster: jag, till höger: Camilla, mitten: smarrig foccacia.. Tack för en trevlig lite stund, Camilla.

VAB måndag

vecka 26 börjar vi med att skriva in VAB i almanackan, här har nämligen J dragit på sig en rejäl förkylning såhär mitt i sommaren, igår när jag kom hem från jobbet så låg hon och sov i soffan (vid 17:30) och tempen visade nästan på 39 grader. så, det var bara att snällt stanna hemma från jobbet, trots att samvetet gnor lite, man vet ju att man lämnar någon annan i sticket.. 
-men man blir lika förvånad varje gång över hur snabbt barn återhämtar sig. hon hade lite feber i morse, kikade på två filmer på förmiddagen och nu är det fullt ös som gäller igen! så från och med imorgon så förklarar jag henne frisk igen! även om hon hostar och snorar endel..

jag kan ju inte påstå att det är pest att pina att vara hemma med sjukt barn en sådan här underbar dag! härligt sommarväder med strålande sol och många grader varmt, jag har pressat en hel del i solstolen idag, men även hunnit med en del annat åxå, som att tvätta X antal maskiner- det är ju så härligt när man kan hänga UT tvätten och lägga in den i skåpen samma kväll :)

men nu ska jag dra på mig löparskorna och ta mig en runda, för nu är jag måttligt trött på mina "jag borde.." -tankar, nu ska jag inte bara tänka, utan GÖRA också.. så behöver jag inte ha dåligt samvete över att tugga i mig den nya sortens polly som finns i butikerna nu, med smak av sommarbär.. men njaa, jag tycker nog att polly ska smaka polly.. men extra plus för den jättefina och sommarfräscha looken på påsen:)

Fyndat!


jojo, lite shopping hann jag faktiskt med denna söndag, trots att jag jobbat till 17.. och riktigt billigt dessutom ;) TACK Lina för att du hör av dig när du får hem en massa roligheter.. det blev 3 armband, 1 klocka och 1 halsband. jag får nog börja klura på något ny, och bra förvaring för min smyckessamling..

Hur förvarar ni era smycken??
RSS 2.0