Broddar?

tänk hur fort man glömmer hur underbart det faktiskt är att vara ute och röra på sig, och extra uppfriskande nu när kylan börjar tränga sig på, och mörkret.. jag riktigt trivs när jag är ute och går/joggar. ikväll körde jag 3 km powerwalk och sedan joggade jag tillbaka hem- men jisses så halt det var ute, det riktigt glänste om asfalten! så, man kanske skulle slå till på ett par  broddar? -eller är det pensionärsvarning på det?? ;)
egentligen är jag ju göööööörsugen på att testa mina nya längdskidor, men jag var in på intersport idag, stannade vid vallarhyllan och kände bara total förvirring- vilken djungel! nä, snabbt därifrån igen och vänta på att någon ska komma och fixa skidorna åt mig! nädå, men jag måste nog hem och plugga på lite vad jag behöver och vad jag börjar med. ;) så premiären får nog vänta ett tag till!
 

Och så kom vintern!

här har det snöat hela dagen, även om det nog tyvärr mest regnar nu.. onödigt, kan man ju tycka då! låt det hellre ligga ett litet lager puder snö, än en massa kläggig blötsnö :( blä, så tråk!
jag gör en camilla -snokar runt på webkameran över konstspåret i högbo -jag börjar verkligen längta efter skidpremiären nu! jag måste ut och shoppa på mig lite valla, först bara. usch, vad dyrt det är med höst & vinter. häromdagen en stor kasse på stadium, och igår blev det en stor kasse från Intersport då jag var ute och shoppade skridskor åt Lucas och innebandyglasögon åt Jenkan. hemskt hur mycket dom kan ta betalt för ett par barnskridskor som kommer att bli använd några månader och nästa år är dom för små!
hmm, annars känner jag mig lite off, har varit migrän:ig några dagar, fryssen och trött- men tröttheten kan ju ha något med förra veckans internsiva dagar på jobbet att göra, jag räknade ut igår att det nästan blev 70 timmar innanför rustas väggar förra veckan, vilket har varit jätteroligt, men det är klart att det tar på en ;)

Jobb och jobb och lite shopping

jag kan inte riktigt avgöra om det är jättebra, eller mest farligt för plånboken ;) , att Stadium outlet har öppnat en butik vägg i vägg (nästan) med våran butik! hela våran länga med nybyggda butiker öppnade igår och det var folkigt värre, och inte helt oväntat var det outleten som drog mest med folk- men givetvis hade vi åxå mycket kunder och försäljning. så roligt att vi äntligen fått öppna upp våran fina butik som vi slitit så för att få den så perfekt så att till och med folket från HK blivit imponerade  av och sa att det var finaste Rusta butiken dom varit in i, vilket dom säkert säger på alla invigningar, men just idag törs jag nog faktiskt säga att våran butik ÄR den finaste!!
hur som helst, igår gick det inte att handla på stadium om man inte var beredd att köa minst 30-40 minuter, men idag däremot var det inte alls lika fartigt och jag & barnen var in och fyndande en hel del.. ett par skor åt oss alla 3 tex..
jag och Jenkan shoppade samma modell av vintersko, fast jag tog en vit & hon ett par svarta- riktigt mysiga! L hittade på en innebandyklubba också.
..ja, och så dagens rusta shopping då, -det var faktiskt barnen som ville ha dessa:
79:-/st, eller så köper man 2 och får den 3:e på köpet!
nä, fy, nu är jag trött! många arbetstimmar denna veckan, och jag är dessutom inte färdig än, utan jobbar helgen också. sambon är ute på rock-klassikerkryssning så jag och barnen ska fortsätta mysa i soffan medans storm-vindarna viner utanför fönstret- och kanske kommer det lite mera snö? -igår dalade dom första snöflingorna ner från himlen! =snart får vi åka längdskidor!! :)
jag ska försöka skriva lite mera aktivt igen snart, nu ska väl kanske vardagen bli lite mera normal igen!
 
RSS 2.0