Nio komma två


gissa en som känner sig skapligt nöjd ikväll?
jojo, jag har varit och vägt mig och, trots julhelg och allt så fortsätter jag att gå ner i vikt, -1.2 kg, totalt -9,2 kg! -vilket betyder i viktväktarnas värld att jag rodde hem guldstjärna nr. 3! och det betyder åxå att jag har nått min målvikt, nu ska jag väl känna mig nöjd då?! ;) fast det känns ändå som det finns lite kvar att ta av..

det är så konstigt att jag fortsätter att gå ner så pass mycket trots att jag knappt rört på mig (mer än på jobbet, vilket iof blir rätt många steg på en dag) sista veckorna och att jag fuskat jättemycket, jag äter allt, och har verkligen frossat i choklad, fikabröd osv.. men jag måste väl ha fått bra fart på förbränningen, antar jag. :)

nu blir det spännande att se om jag lyckas hålla mig kvar här nere?

jag firade lite i förväg idag med att köpa en ny partytopp till nyårsafton, med mycket bling :) på rea, dessutom- ett riktigt fynd ;)

Klicka??? :))))

ååååh, jag är så nära att trycka på boka-knappen!
jag har ju äntligen fått min karl att ge med sig att man verkligen måste åka till Thailand någongång i livet -så nu vill jag klicka direkt, så att jag har något stort och underbart att se fram emot och räkna ner till!
visserligen så tänkte vi inte åka förrän nästa vinter, men eftersom nästa vinters resor redan ligger ute på resesidorna så kanske man ska passa på direkt, så att man verkligen får vad man vill ha..? :)

nu har jag suttit klistrad på alla möjliga olika sidor och försökt luska ut vilket resemål i Thailand som kan tänkas passa oss bäst- men, vilken djungel! -det finns ju massor av ställen som verkar jättebra och mysiga!

Har du varit i Thailand? Dela gärna med er av era guld-ställen, i sånna fall!

Krabi ligger just nu rätt högt upp på listan..

Klass 2 varning

och den galna vintern fortsätter! det öser ner snö, återigen! man skulle kunna tro att man bor högst upp i norr i vårat avlånga land, och inte mitt i- i Snöhålet Gästrikland!
idag har dom gått ut med en klass 2 varning här, man ska alltså inte ge sig ut i onödan, så vi håller väl oss hemma, då. och skottar! usch, jag är rysligt trött på snö nu, och då har vi ju "bara" 4 månaders vinter kvar?? vi bor ändå så rätt bra till, vi kan skjutsa ut all snö på fotbollsplanen som vi bor granne med, jag tycker mera synd om dom som har grannar åt båda hållen, vart ska dom göra av all snö, snart?

grannen är ute och skottar taket..

grabbarna (min Lucas i mitten) hjälper också till att skotta..

våran gata... den är VIT den..

nu håller jag tummarna för att det lugnar ner sig något så att man inte behöver ut igen ikväll..

jaha, julen är då över, imorgon är vardagen tillbaka hos oss, jobb, fritids -det känns väl rätt OK ändå, även om det hade varit skönt med några dagars jul-ledigt till :) ikväll blir det pizza härhemma, nu är man less på skinka, lax, potatis och köttbullar..

appropå mat, har ni något bra tips på en supersmarrig förrätt??
RSS 2.0