Detta är livet!

Incekum, Turkiet 22-29 maj 2010vi har verkligen haft en helt fantastisk resa!
hotellet var perfekt, ett himmelrike för alla barn, vädret kanon- varmare och varmare för varje dag.
havet alldeles underbart, lagom varmt i vattnet och toppenfin, finkornig strand. trevligt sällskap då vi reste tillsammans med en annan familj.. sol & bad i massor (vi har nästan inte gjort något annat, förutom att äta alldeles för mycket såklart! -vi bodde såklart all inclusive).
jag har provat på Hamam- turkiskt bad, scrub och helkroppsmassage på turkiskt SPA, och det kan jag verkligen rekommendera den som har planerna på att besöka Turkiet- en underbar upplevelse!

underbart, underbart, underbart..  -det enda negativa är att en vecka går alldeles för fort!

Hemma

jopp, jag är hemma igen, med blandade känslor- hade mer än gärna stannat en vecka till i den underbara värmen, har gått och huttrat här sedan jag kom hem.. kalla land! men idag skiner solen även här! själv ska jag brottas med mount tvätthög och annat plock hela dagen lång, och en tur till mamma idag på morsdag lär det väl också bli. ett stort grattis till alla underbara mammor därute- hoppas ni blir lite extra ompysslade idag!

återkommer med lite härliga bilder senare :)

En helt underbar dag! Varmaste dagen hitti...

20100525029 (MMS)

En helt underbar dag! Varmaste dagen hittills, tror jag, och den har vi tillbringat på en piratkryssning, på taket på båten, så nu bränner det rejält i skinnet! :s och fullt av paparazzifotografer runt omkring oss, därav fotot.. ;)

RSS 2.0