Shoppingsug


tja, kan man bli annat än shoppingsugen när man ser sånna här sötsaker?
på påskafton ska jag ut och röja järnet och vill gärna ha något nytt att sätta på mig..

imorgon blir det en tur in på Gina T, om jag hinner :)

Kvällsgott


turkisk yoghurt ♥ blåbär ♥ några hasselnötskärnor ♥

-perfekt såhär på kvällen när suget sätter in! jag brukar variera lite med hallon och cashewnötter (naturella såklart!) också.

jag har precis invigt min spikmatta- 6000 piggar i ryggen! visst kändes det, men det gjorde inte ont direkt. jag låg i 20 minuter och jag somnade inte, som tydligen ska vara rätt vanligt.

jag är helt mör i benen och slut i kroppen, jag tog en rejäl promenad idag med, jag blir alldeles svettig nu när jag går och mina stackars lår som redan var möra efter igår blev ännu lite slitnare nu! =) hela eftermiddagen har jag sedan varit jättetrött, och superhungrig. jag kanske bör äta lite mera när jag tar ut mig så hemskt.. imorgon blir det i alla fall ingen långpromenad, på sin höjd en liten promenad, men det känns som det kanske behövs en vilodag.

ska njuta av mitt kvällsgoda nu, sedan är det snart dags att sova, imorgon ringer klockan strax efter 05, och med sommartiden så känns det som det kommer bli jobbigt att komma ur sängen!

natti natt

Vecka 1 avklarad


ok, första veckan i min nystart- fas rivstart igen- gick bra! och trots att jag varit sjuk halva veckan och inte alls kunnat röra på mig så mycket som jag önskat så fixade jag att ta 39% av mitt mål första omstartsveckan! det innebär att jag gått ner -2,6 kg sedan förra måndagen! därmed är mitt delmål sedan det nya året kom avklarat och nu ska jag köra på, och inte ge upp!
4 kilon kvar! 

just rivstarten verkar funka kanon på min kropp, även om jag vet att det första veckan är mycket vatten & vätska som det mestadels handlar om att man gör av med..

jaja, ni får ursäkta mig om ni tycker att jag tjatar lite väl mycket om vikt, kost, motion osv, men den som inte är intresserad behöver inte läsa! ;) -för mig är det en sådan stor del i mitt liv och det jag nästan tänker mest på så det är svårt att inte skriva om det..
förhoppningsvis kanske jag kan inspirera någon i alla fall (dom veckorna det går bra!).
RSS 2.0