Slut x 2

jaha, då var helgen snart slut, alldeles för fort som vanligt..jag tänker göra tidig kväller idag för usch vad trött och slut jag känner mig. så irriterande att vakna klockan noll-sex två helgdagar i rad, och imorgon ringer klockan ännu tidigare!

men nu så är det snart en ny vecka, en ny månad, nya träningsutmaningar =) och så hoppas jag på varmare temperatur ute för nu är det sådär kallt igen, -20! Nina fryyyyser!

kram ♥

Tradera

jag fick en förfrågan för några dagar sedan om jag inte kunde lägga ut en länk på det jag säljer, och visst, här kommer en länk till mina plagg som ligger ute på tradera just nu. jag ska försöka fylla på med lite nytt eftersom här, så håll gärna utkik! och några auktioner går ut om endast några timmar!

på blocket har jag inte hunnit med att lägga ut något än, mer än ett par barnpjäxor och dom såldes på ett par timmar.

Brukar du sälja på tradera?

Galet förtjust

åh, jag är verkligen helt galen i me&i´s kläder. jag tröttnar nog aldrig!
nu har jag precis haft en träff härhemma och fått se den underbara vårkollektionen LIVE, och som vanligt så är allt bara SÅÅÅ mycket finare i verkligheten´- jag hade lungt kunnat shoppa mycket, mycket mer- och ändå blev det betydligt mer än vad jag tänkt mig från början.. *ooops* menmen, jag vet vad jag får för pengarna och hur nöjd jag brukar vara med plaggen, dessutom har dom ju ett bra andrahands värde åxå..

nu är det bara att vänta på leverans! TACK alla gulliga som kom idag! ♥

det som  bjöds till fika.. självklart med me&i servetter under!
RSS 2.0