Taggad till tusen!

jag fick ett infall för drygt 2 veckor sedan.. alltså, vem drömmer inte om en PT som hjälper en att hålla motivationen uppe och pushar en till utveckling och att nå sina mål? jag har även kollat en del på Olgas PT-online sida (mamma fitness) och var starkt inne på att prova på att hoppa på en grupp där, men där var det ju lite väntetid om man skulle vara med där..
sen sprang jag över en möjlighet på en facebook sida, nystart för PT-online, 4 platser! ett 12 veckors program med kost och träningsupplägg. så, jag gjorde något som är så himla typiskt för mig själv, jag anmälde mitt intresse direkt och bara någon timme senare var det bestämt att jag skulle köra på detta! så egentligen hann jag väl inte förbereda mig eller ställa om mig för detta alls, det var bara att börja nytänket direkt! under 5 dagar fick jag föra kostdagbok som sedan skickades till min PT tillsammans med svar på en hel del frågor om vilka mål jag har, hur mina vanor ser ut idag etc.
så, nu har jag ett kostprogram och ett träningsschema som jag ska försöka hålla! just nu fokuserar jag mest på att komma in i kosten, schemat är tufft, portionerna är små, men jag får äta ganska ofta så det har faktiskt funkat riktigt bra denna veckan. och just nu är ju motivationen på topp så det har inte alls varit svårt att hålla sig borta från godsakerna och sockret.
såklart har jag tränat i veckan också, men inte direkt efter programmet, jag har joggat, styrketränat, kört bodypump, cyklat 21 km.. vi får se vad jag hittar på idag! from imorgon har jag tänkt att jag ska försöka hitta rätt i träningsschemat också, och det kommer innebära träning 6 dagar i veckan..! yihaa! det kommer också att bli tufft att få den tiden, men allt handlar ju om planering och prioritering!

9 km´s stakning

årspremiär för rullskidor blev det idag, och jisses vilken motvind jag hade hemåt..! pjuh.. en blåsa i handen fick jag åxå, menmen, skönt att vara igång med stakträningen :) <3
premiär blev det även för mina nya, snygga träningstajts, 2XU!
lite sol fick jag på mig också, även om det molnade till sig under eftermiddagen och blev lite tråkigt!
nu:varma mackor och soffhäng, eller en sväng till med rollern och färgburken- har inte riktigt bestämt mig!
 

Grillpremiär

mmmm, igår grillade vi för första gången i år, och senare på kvällen fick vi besök och satt och drack GT och pratade några timmar, mycket trevligt, och vilka vårfeelings, grillat & GT är ju sånt som hör sommaren till :) -vi är absolut på väg åt rätt håll!
jag hade även tänkt damma av antingen cykeln eller rullskidorna igår, eller varför inte joggingskorna, man verkligen längtar ut i solen nu när det äntligen vill visa sig lite, men så började vi rusta i J´s rum och det tog mycket, mycket längre tid än vad jag trodde att det skulle ta, usch, snedtak, ytterhörn, hörn och en massa trix.. så nej, som vanligt är jag tidsoptimist och tror att jag ska hinna det, det och det åxå, men så blev det alltså inte. menmen ,vi är på gång med rusten i alla fall, idag ska jag grejja vidare och måla, sedan blir det en fondvägg med en mycket cool tapet- naturligtvis kommer det bilder senare :)
 
 
RSS 2.0