Söta sommar-muggar!

Måste bara visa vilka mysiga muggar jag köpte idag, på dollarstore för ynka 10 kr styck! Jag ville egentligen ha rödrutiga, mer somriga lock, men J tyckte om den här färgen..
måste ju inviga dom direkt så vi slängde ihop en smarrig smoothie med naturell yoghurt, is, lättmjölk, färska jordgubbar och pressad citron! Mums!

Jag har tappat det!

Igår blev det en tur till Örebro, det var dotterns önskemål, hon har ett gäng nätvänner som bor där som hon har träffat ett par gånger nu, och eftersom jag gör anything för mina barn, så åkte vi till Örebro.. Hela familjen.. J släppte vi av på stan, och grabbarna parkerade jag på äventyrsbadet Gustafsvik, själv hatar jag badhus (visst offrar jag mig ibland på det jag med, men är oftast för feg för många olika vattenrutschar och annat..) Nä, jag är ingen rolig badkompis! ;)

Jag åkte ut till Marieberg galleria för lite shopping, och som jag strosade i affärerna, kände, klämde och provade en del, men jag har nog tappat shoppar-stinget! Kolla in, vilket enormt shoppande jag lyckades med:

Dryg huvudvärk igår, sitter kvar lite idag med, kanske är det det varma vädret som är på väg in som jag känner av, annars har jag mått förvånansvärt bra hittills, i huvudet, denna semester, jag brukar nästan alltid börja semestern med minst 4-5 dagars migrän.. :( 

Nu snackar vi!

Välkommen SOMMAR- du är såå efterlängtad! ❤️
RSS 2.0