Ingen slapp-söndag här
full fart, hela dagen lång! i förmiddags började vi med att hämta barnen och åkte upp till Högbo och tog promenad-bingo rundan runt dammen (3.7 km, precis lagomt för små barnben att orka med). tyvärr var det ingen av oss som vann något, men det var otroligt skönt väder ute, i alla fall :)

sedan har jag och lilleman varit på bio och sett "Dumma mig" (som sagts förut: enda gången jag går på bio så blir det på en barnfilm!) men till och med jag tyckte faktiskt att det var en ganska bra och rolig film..

kvällen har vi tillbringat i goda vänners sällskap då vi var iväg och grattade sötaste lilla Elsa som fyllt 2 år. vi var 3 familjer, totalt 5 barn och en halvgalen vovve så det var rätt hög ljudvolym! vi passade även på att äta middag tillsammans, thai-hämtmat. såå gott!

efter en hel del popcorn och thaimaten så hade jag lite halvdåligt samvete och kände att jag behövde ännu en promenad, så jag tog en powerwalk hem från Fredrik och Therese, det gick på 43 min, så nu känner jag mig rätt nöjd med helgens motion.. förresten så promenerade vi hem från krogen igår kväll också..

Lördag full av energi!

jag fick världens bästa start på den här helgen då jag satte av mot hälsocenter redan 08:15 i morse där jag först körde ett pass Core på 30 minuter och därefter satte mig direkt på spinningcykeln och körde stenhårt där i 30 minuter! Den kombon var helt perfekt, jag var verkligen hur taggad som helst under hela spinningen och gav verkligen järnet.. som tack tillbaka har jag mått toppen och känt mig överfylld av energi hela dagen lång. att dessutom få höra av spinninginstruktören att jag är grym fick mig ju bara att bli 200% MER peppad! längtar redan till nästa pass, även om jag tror att jag kommer ha viss träningsvärk imorgon efter core:n :)

sedan har jag strosat på stan, ensam, lullat runt i inredningsbutikerna och köpt lite nytt och fint till hemmet, hälsat på pappa och lämnat av barnen där, för nu bär det strax iväg ut på lite god middag och trevligt sällskap, och säkert en och annan drink.. en riktigt perfekt lördag, med andra ord!

har ni det bra därute??

nöjd med tillvaron!

På vågen vecka två

igår var det dags igen, att ställa sig på vågen.. -veckans höjdpunkt! haha, just nu känns det så i alla fall, jag längtar till onsdagen för att få se hur veckan gått- och så länge jag håller mig såhär peppad så går det ju bra.. när svackorna börja komma antar jag att jag inte är lika pigg på att åka och väga mig.. ;)

igår sa vågen att jag gått ner -1.3 kg.. lägger man ihop det med förra veckan så blir det -2.8 kg på två veckor- och det lär man väl vara nöjd med!? Vågen för mig! :)

nu kämpar jag vidare, mot nya mål!
RSS 2.0