Rekord!

imag1343 (MMS)

Förmiddagens cykelpass blev en liten tur på 4,5 mil! Ooops, inte precis vad jag hade planerat, att köra så långt, men just nu känner jag mig rätt nöjd. fast nästa gång jag ska köra längre än 3 mil så ska jag ha någon form av energi med mig, för attans vad jag tog slut sista milen, ingen energi kvar alls! riktigt tungt då! mer än 1200 kcal brända, så det är klart man blir hungrig :) 2 timmar & 15 minuter tog det runt.

Tomater

åh, äntligen lite vårkänslor! lite sol, och lite varmare temperatur ute!
som gjort för trädgårdsröj :)

jag har stått på huvudet i växthuset i flera timmar och rensat, ut med gamla löv och ogräs.. så nu står där helt nya gurk & tomatplantor!
förra året hann jag aldrig få några gurkplantor för att jag var för sent ute, dom var slut överallt! -så nu känns det som jag ligger i fas.. :)


jag köpte även lite fröer, morötter, rädisor & sockerärtor, som jag ännu inte bestämt om jag ska ha i växthuset eller på landet? + lite plantor som jag planterat. roligt att få börja göra lite vårfint ute.

annars har jag inte gjort så mycket annat idag, hämtat tillbaka kläder från dagens klädbytardag där jag hade plats- såg ut som jag sålt iväg rätt mycket av dom barnkläder som jag tog dit -det är så perfekt att kunna få tillbaka en del av alla pengar man lägger på barnkläder + att dom ju kommer till användning ännu längre.

nu blir det tacomys med familjen, vi får se om M hittar hem snart, han har varit borta över natten, så här har man varit solo med kidsen senaste dygnet.

24:e april

imag1330-1-1 (MMS)

idag, för 34 år sedan, föddes jag! Jepp, jag fyller år idag, något som jag har firat med jobb, migrän, powerwalk och vanligt hemmastök! inga paket (jo, ett!), inga bullar, kakor eller minsta lilla tårtbit.. -låter trist va? jag tänkte ha lite kalas imorgon istället, då jag är ledig och slipper stressa ihjäl mig..

RSS 2.0