Väl godkänt

jag sammarfattar träningsmånaden mars och ger mig själv betyg Väl godkänt..
om man jämför med februari, jag har för mig att jag hade 8 ! träningstimmar då (var visserligen sjuk då också) ,men den här månaden har jag varit megapeppad på träning, vilket säkert inte har ungått någon som följer min blogg någorlunda regelbundet.. :)
Mars: 24 träningspass
Totalt: 23 tim, 10 min

(diagrammet är från träningssidan funbeat.)

nu ska jag försöka hålla i det här! *pepp, pepp* -men det kan nog bli tajt att slå detta ;) nästan 5 pass i veckan och vi har ju en del framför oss nu; flyttpacka, bland annat!

Härlig ledig dag

Vilken underbar dag jag har haft idag, effektiv, fått en hel del gjort..
+ löptur på 6 km
+ lunch hos världens bästa mamma -hennes köttbullar är outstanding!
+ impulsshoppat nya köksmöbler -helvitt med 6 st stolar.
 
-och så vill jag ha en sådan här vit hylla matchandes i nya köket!

+ tvättat bilen (själv, alltså)
+ varit i stallet med Jen
+ kört 2 tvättmaskiner + disk
+ VV -besök: +-0, precis som det ska :)

Så nu börjar det bli slut på batteri här, har mosat ner mig i soffan och väntar på mc dreamy :)

Är just nu rätt irriterad över att det är driftstörningar på internet i vårat område idag.. suck! Tur man har telefonen :D

Provat nytt

idag blev det lite annan träning för min del. på hälsocenter där jag tränar hade dom endast idag en gästinstruktör från Boden som körde ett prova på pass: BodyJam. aldrig provat förut, aldrig ens hört talas om förut, men det är alltså ett dansinspirerat pass med mycket kordination, det var riktigt svårt att hänga med, man kände sig rätt vilse där på golvet, och därför får man ju inte till alla rörelser och steg på rätt sätt vilket ju gör att man inte alls tar ut sig och blir lika svettig som om man kör tex spinning :) men om man ger det några gånger så skulle det säkert vara roligt, men jag tror att jag föredrar zumba ändå, framför det här..

men ändå, kul att prova på nytt!

RSS 2.0