Trevlig valborg!

imag0379 (MMS)

Nu tar vi en välförtjänt paus efter hårt slit senaste dygnet..(eller dygnen) -ikväll blir det bartömning med ett gäng goda vänner, och "granngubben" har precis våldgästat mitt kök och slängt ihop den här heta kycklinggrytan som jag är så nyfiken på just nu. Ser verkligen smarrigt ut.. tänk om man hade sån tur att någon kom och lagade mat åt en varje dag :)

Flyttpaus...


nä, just nu får jag nog skjuta bloggandet åt sidan ett tag. jag önskar att dygnet hade många flera timmar så att man skulle hinna med allt som ska göras just nu. vi ska flyttpacka, röja, gå igenom, städa, kasta skräp, hämta möbler här och där och samtidigt jobba..

jag är redan jättestressad och känner mig totalt slutkörd, så jag behöver inga flera "måsten" just nu.
hoppas ni ändå kommer tillbaka hit om ett litet tag, för snart är jag tillbaka igen! och kanske, kanske slänger jag in några rader då & då ändå. man måste ju vila lite ibland med. :)

ha det toppen, så länge!

Ett år äldre

imag0372-1-1 (MMS)

7 dagar går alldeles för fort! Efter en underbar vecka med perfekt väder så får vi nu lägga slalomskidorna på hyllan för den här säsongen. Idag har vi tagit oss genom halva Sverige och hem igen. Home sweet home- det ska bli SÅ skönt att sova i sin egen säng i natt. Och vilket underbart sommarväder vi bjuds på! Jag kan inte minnas att det någonsin har varit 22 grader varmt på min födelsedag förut!? Yes, idag är det min dag, men jag fyller så ojämnt som man någonsin kan göra, (hmmm 33 tror jag det var :) )så det är nästan så jag har förträngt det, inget jag tänker fira precis.. men en riktig smarrigt grill-middag får det bli ikväll!

RSS 2.0