Med blandade känslor

så är det då dags att idag åka till härliga Grekland.
Det ska bli skönt att komma iväg och få lite sol på näsan.. kollade just vädret där och det stod 23 grader & sol, så det är ju helt ok! :)
men samtidigt så känner jag mig lite hemsk som ska åka ifrån min familj, mina barn..
jag har aldrig varit borta från barnen mer än ett par nätter förut, i alla fall inte helt utan dom, jag har varit borta längre från den ena, men då har jag i alla fall haft den andra med mig.
usch, det kommer att bli jobbigt att säga hej då..


(bilder tagna från apolls & fritidsresors sidor)

men det är väl just avskedet som är det jobbiga, väl på plats så tror jag att det kommer kännas bra igen.

jag hoppas verkligen att jag hittar något internetcafé någonstans så jag kan blogga lite, sedan jag blev en mera aktiv bloggare (som bloggare oftare än 1 gång i månaden ;) ) har ju även jag upptäckt hur beroendeframkallade det är.

Ni får ha en jättebra vecka!

5 timmars sömn

är vad jag har fått inatt.. alldeles för lite för mig! men jag var ganska pigg i går kväll, ovanligt nog, och så vaknade jag nästan en timme före klockan. känner mig ändå inte trött nu, men jag fasar för hur jag känner mig framåt eftermiddagen, jag brukar vara helt slut ändå framåt kvällen varje fredag då jag ju jobbar mitt långskift..
så jag klev upp, tänkte att nu hinner jag börja packa lite, men ändå har jag inte hunnit med så mycket utöver det vanliga.

är tvingad att cykla till jobbet idag också, så jag måste även åka lite tidigare.. tvingad är väl fel ord kanske, för det är ju skönt att röra på sig och få lite luft både före & efter jobbet, jag önskar nästan att jag var "tvingad" att cykla lite oftare, men jag är så himla bekväm av mig att jag nästan alltid tar bilen.

mmm, lite resfeber börjar nog infinna sig nu!

Beslutsångest!

jag lider av svår beslutsångest, när det gäller det mesta, det finns nog ingen som kan vela lika länge som jag..
..och när det är som värst kan jag stå och vela närmare 1 timme och så slutar det med att jag går därifrån utan att köpa något alls bara för att jag har så svårt att bestämma mig..designonline har jag varit in många gånger senaste månaderna för att jag har ett presentkort som ligger och skräpar, men än så länge har jag inte hittat något, eller hittat för mycket kanske, som jag skulle vilja ha.. men nu måste jag verkligen bestämma mig, innan tiden på presentkortet går ut och jag glömmer bort det helt.
brödpåsen till höger har jag i alla fall kikat på nästan alla gånger jag besökt sidan, så jag tror att det blir en sådan. nu fanns den dessutom i en ny färg vilket jag tyckte var snyggt!
matchande termos? jag behöver verkligen en ny termos..

vad tycker ni om desa produkter?
RSS 2.0