Så var den över för den här gången

Jobbhelgen, alltså.. skönt! Och skönt att sommaren bestämde sig för att komma tillbaka igen. Jag försökte slå mig ner och njuta i solen när jag kom hem, men jag har sådan fruktansvärd huvudvärk så jag däckade inne i soffan istället. Usch, vad jag ogillar att ligga inne när det är underbart väder utanför dörren.


Nåja, jag hoppas att det ger med sig snart, har tryckt i mig ett halvt apotek nu.. och jag som laddat för löpning ikväll i flera dagar nu -attans, attans :( 


Hoppas att ni har det bra ute i värmen, i alla fall!

ute där jag vill vara! :) i ny top- reafynd från sportamore!

Grattis min lillprins

idag fyller min lilla godbit 7 år! Hurra, hurra, hurra!
star wars tårta beställd av mr födelsedagsbarn, som jag slängde ihop på rekordtid när jag stressat hem från jobbet..
-när det väl var dags att äta den så hade han inte alls tid med det för det var fullt upp med att bygga star wars lego. japp, det är star wars som gäller just nu.. och lego :)

8 km lycka

jag tror att jag har blivit beroende av löpningen! ikväll har jag löpt veckans andra 8 km-pass! kändes skapligt, men det gick inte alls lika snabbt som tidigare i veckan.. började tänka lite och insåg att på senaste 10 dagarna så har jag haft en vilodag, det var förra fredagen, så dagens pass var det 6:e passet i rad, så det är fullt förståerligt att kroppen börjar bli lite seg!

fötterna brinner & låren bultar :)

men imorgon så blir det "vilodag", nåja, från träning iaf -vilar gör jag annars bara när jag sover! jag börjar nästa fundera om jag har fått någon släng av damp på senare dar, jag kan helt enkelt inte sitta stilla, det är full fart hela dagarna, på jobbet, (jag går & står ju dessutom hela dagarna på jobbet, drar, sliter & lyfter många hundra kilo varje dag) hemma -det är nästa så  man står och äter mat, tränar som en iller, sköter hem, barn, handlar, bakar med mer, med mer.. det är ju så mycket som man vill hinna med varje dag!

får nog tvinga mig själv att slå av på takten lite snart...

over and out- nu ska jag ta igen förlorad sömn då jag sovit som en kratta sista veckan :(
RSS 2.0