Hur kunde jag glömma..?

jahaaa, att det är halloweendagar nu måste jag ha förträngt, det är som bortblåst ur min hjärna..
idag kom jag till jobbet och ser hur halva personalstyrkan är så tjusigt och seriöst utspökade och fina.. och jag själv har helt glömt bort att det är idag, torsdagen före alla helgona som vi brukar klä ut oss i butiken.. -fast det till och med var jag som tog upp frågan på senaste mötet!

hmm.. jaja, jag har nog för mycket i huvudet just nu, känner mig totalslut, har ingen ork kvar när jag kommer hem på kvällarna. -men roliga veckor har det varit nu, jag trivs som fisken i vattnet, och dagarna har verkligen rusat i raket-fart. nu återgår jag till mitt vanliga schema igen efter helgen, dvs deltidarbeta igen, så jag får väl återhämta mig några dagar sedan är jag säkert uttråkad ganska snart igen.

men först, en långt fredagspass, inventering igen, kalaslördag, jobbsöndag och fullt ös några dagar till.. sedan lovar jag er att bli en bättre bloggkompis igen.. skäms nästan för hur dålig jag varit på att besöka alla era mysiga bloggar. Brukar ni göra något speciellt under halloween?

Bilder från förra året...

Jag behöver


*Nya partykläder.. har ni kollat in Haléns på sistone?, jag hittar tokmycket fina partykläder där nu! Vill haaaa!
*
En hårklippning och gärna en hårförlängning  och lite rolig färg :) nåt,  bara..
*En rejäl ryggmassage.. -börjar få ont på samma punkt som förra hösten, igen.
*Sol & värme, eller lite frisk luft & dagsljus kanske skulle räcka bra.
*Pengar, såklart. man kan väl aldrig få för mycket?
*Få svettas ur mig rejält igen- härligaste känslan!
*Vila fötterna som brinner efter 10 timmars spring och full fart.

Vad behöver DU just nu?

En bra måndag..


ja, kan bara konstatera att vi haft en bra och mysig dag idag, barnen & jag. trots det grå, duggiga och trista vädret. L´s dagmamma hade stängt idag, planeringsdag, utbildning eller något, så man fick snällt stanna hemma från jobbet idag- och J har ju lov.

förmiddagen var lugn och härlig, pulade lite hemma, lagade köttfärssås, och efter lunchen begav vi oss ut på en liten ride, handlade mat, gick på stan en sväng- fick L´s busiga hår klippt, hälsade på M´s farmor en sväng.

dagens shopping: garn & virknål, lite nytt smink: mascara och rouge. egentligen skulle jag velat köpa lite annat också, men att gå inne på kicks med två barn som är fulla med spring i benen är inte direkt avkopplande.. vi gick ut därifrån med en liten tjej som var så fint svart fläckvis i ansiktet, då hade hon upptäckt alla små prover därinne :)

..och lite träning har hunnits med också, och jajjamän, jag överlevde spinningen den här gången också, men satans jobbigt är det, verkligen!

nu blir det en soft kväll, ska försöka orka tradera lite mera, det är väl inget skoj på tv ikväll heller, eller är det?
RSS 2.0