Softa! Har precis kommit hem från jobbet o...

dsc00129 (MMS)

Softa! Har precis kommit hem från jobbet och idag känns det verkligen att det är torsdag och energin börjar ta slut.. -så nu blir det soffläge, nya Topphälsa och Lyxfällan på tv. Siktar på en löprunda imorgon förmiddag :)

Träningsglädje!


50 minuters svettigt, pulserande, roligt zumba-pass- DET är träningsglädje det! jag förstår inte att jag kan ha tagit ett sådant långt zumba-uppehåll- det är verkligen hur roligt som helst. visst känner man sig väldigt dum vid vissa tillfällen (och riktigt, riktigt svensk med stela höfter :) ), men det får man väl bjuda på. har ni möjlighet att prova- GÖR DET!

rejält svettigt också, jag svettades så att sminket rann.. -underbart- och vilken påfyllad av energi :) precis vad man behöver sånna här galna dagar, med jobb, samtal i skolan, direkt vidare på dotterns ridlektion, matlagning osv..

men nu blir det strax natti natti..

Awards :)


vad glad man blir när man får små awarder från olika håll.. den här fina har jag fått från både Camilla och Lillkakan. Tack tjejer, jag ger gärna tillbaka den till er :)

Jag passar även på att skicka den vidare till några av mina favorit-bloggare: Petra,  Nina & Blå eld -keep up the good work!
RSS 2.0