Efter 8 timmar på Liseberg


brinner fötterna, ögonlocken är tunga som betong och vi är helt färdiga hela familjen, så, jag säger Natti natti för idag..
sov så gott! -imorgon är en ny dag, vi får se vad den bjuder på..

(bilden ovan föreställer J´s "tatulering".)

Kakmonster & snyggingskor

jajjamän, jag har minsann hunnit med att shoppa lite också, trots att vi inte direkt har toksprunigt i affärer i värmen :)
som ni kanske minns så köpte jag en top med kakmonstret på till mig själv i vintras.. jag blev lika barnsligt förtjust denna gången också, när jag fick syn på den här! den fanns bara i storlek XS- för litet för mig, men bara aningens lång för min dotter- så till hennes glädje var det hon som denna gången fick en kakmonstertröja! =) egentligen var denna lite läckrare, det är nämligen tryck på ryggen också, baksidan av kakis.

sedan ramlade jag över dessa snyggingskor, som jag suktat efter flera gånger hos skopunkten under våren, men jag har inte vågat beställa dom eftersom jag har så svårt med storlekar, men dom passade rätt bra, liite stora kanske, men det får gå :) såå nöjd! ..och nu får skokvoten vara fylld för denna sommar! jag har nu 6 par med mig bara under denna semesterresa!


vi har nått ett varmt göteborg nu, 32.5 grader såg jag att det var som mest.. *pust* det blir nog jobbigt att gå på Liseberg i sådan hetta..? -men härligt är det! ♥
RSS 2.0